Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Maradnátok így egy munkahelyen?

Maradnátok így egy munkahelyen?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok itt

-Fizu nettó 490e +30e cafeteria+utazási költségtérítés+13. 14. havi fizu

-Lakhelyhez közel

-Heti 3 nap home office fixen

-Rugalmas munkaidő a bejárós napokon is (8-9 körül kell beérni, 4-5 közt haza, nincs kőbe vésve)

-Munkatársak többnyire normálisak

-Főnök normális

Probléma:

Lassan tanítanak be, valamelyik közvetlen kollega vagy szabin van, vagy táppénzen, stb mindig van valami, emiatt a maradék 2 ember alig ér rá, mert sok a munkájuk, inkább csak tanítgatnak néha, 2 egyszerűbb ügyfelet átadtak hogy azokat csináljam és nem haladunk sokat előre..így sokat unatkozok, napi 2-3 óra munkám van max, ígérgetik hogy majd haladunk tovább egy harmadik ügyféllel, ha mindenki itt lesz végre meg jobban ráérnek, de én utálok unatkozni..előző munkahelyemen 8 évig megszakadtam, így nekem ez most fura.

Ti ilyen helyzetben kivárnátok?

Fiatal vagyok, 29 éves, nyilván válthatok, de nehezíti a sztorit, hogy van egy 5 éves gyerekem, tehát jobb a fix mint ugrálni és muszáj a rugalmas munkahely

2023. okt. 18. 10:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
hazassag miatt allt egy kis penz a hazhoz , ez nem azt jelenti automatikusan hogy el is fognak tartani az idok vegezeteig. valamit probalj meg te is letenni az asztalra , nem olyan gyerekjatek kitartottnak lenni
2023. okt. 18. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs túl jó helyzetben a gazdaság én most nem ugrálnék. Ha a cégnek belépés, hogy lassabban tanítson be téged és később termelj hasznot akkor te miért idegeskednél ezen?
2023. okt. 18. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Évvégén meg az év legelején meg amugyis nehezebb váltani szoval sztem maradj. Mìg nincs dolgod munkaidőben tanulj nyelvet a gépen vagy akármi mással foglald el magad.
2023. okt. 18. 19:21
 14/17 A kérdező kommentje:

Az hogy dolgozok fél millióert 10 éve lassan, kitartottság? Még gyed mellett is dolgoztam.

2023. okt. 19. 12:25
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
ha 10 eve ennyiert dolgozol akkor nyilvanvalo hogy lepni kell innen. elso ev utan nem tunt fel hogy nem nagyon haladsz? 10 ev az rengeteg
2023. okt. 19. 20:36
 16/17 A kérdező kommentje:

Előző helyen...

Ezzel kezdődik a kérdésem, hogy 2 hónapja vagyok itt.

Előző helyen is jól kerestem mindig, hasonló bérrel jöttem el onnan is, de megszűnt a cég, vagyis nem megszűnt, hanem Mexikóba telepítik át.

2023. okt. 20. 08:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére javul a helyzet, csomó mindent átadtak most és elég sok munkám kezd lenni.
2023. okt. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!