Maradnátok így egy munkahelyen?
2 hónapja vagyok itt
-Fizu nettó 490e +30e cafeteria+utazási költségtérítés+13. 14. havi fizu
-Lakhelyhez közel
-Heti 3 nap home office fixen
-Rugalmas munkaidő a bejárós napokon is (8-9 körül kell beérni, 4-5 közt haza, nincs kőbe vésve)
-Munkatársak többnyire normálisak
-Főnök normális
Probléma:
Lassan tanítanak be, valamelyik közvetlen kollega vagy szabin van, vagy táppénzen, stb mindig van valami, emiatt a maradék 2 ember alig ér rá, mert sok a munkájuk, inkább csak tanítgatnak néha, 2 egyszerűbb ügyfelet átadtak hogy azokat csináljam és nem haladunk sokat előre..így sokat unatkozok, napi 2-3 óra munkám van max, ígérgetik hogy majd haladunk tovább egy harmadik ügyféllel, ha mindenki itt lesz végre meg jobban ráérnek, de én utálok unatkozni..előző munkahelyemen 8 évig megszakadtam, így nekem ez most fura.
Ti ilyen helyzetben kivárnátok?
Fiatal vagyok, 29 éves, nyilván válthatok, de nehezíti a sztorit, hogy van egy 5 éves gyerekem, tehát jobb a fix mint ugrálni és muszáj a rugalmas munkahely
Hátha ez segít 🤷♂️:
A) van jobb választás -> nem
B) nincs jobb választás -> igen
C) lusta/képtelen vagyok kideríteni, van-e jobb választás -> igen
Idén már biztos maradnék, nem olyan rossz ez.
Türelem, hátha megindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!