Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Maradnátok így egy munkahelyen?

Maradnátok így egy munkahelyen?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok itt

-Fizu nettó 490e +30e cafeteria+utazási költségtérítés+13. 14. havi fizu

-Lakhelyhez közel

-Heti 3 nap home office fixen

-Rugalmas munkaidő a bejárós napokon is (8-9 körül kell beérni, 4-5 közt haza, nincs kőbe vésve)

-Munkatársak többnyire normálisak

-Főnök normális

Probléma:

Lassan tanítanak be, valamelyik közvetlen kollega vagy szabin van, vagy táppénzen, stb mindig van valami, emiatt a maradék 2 ember alig ér rá, mert sok a munkájuk, inkább csak tanítgatnak néha, 2 egyszerűbb ügyfelet átadtak hogy azokat csináljam és nem haladunk sokat előre..így sokat unatkozok, napi 2-3 óra munkám van max, ígérgetik hogy majd haladunk tovább egy harmadik ügyféllel, ha mindenki itt lesz végre meg jobban ráérnek, de én utálok unatkozni..előző munkahelyemen 8 évig megszakadtam, így nekem ez most fura.

Ti ilyen helyzetben kivárnátok?

Fiatal vagyok, 29 éves, nyilván válthatok, de nehezíti a sztorit, hogy van egy 5 éves gyerekem, tehát jobb a fix mint ugrálni és muszáj a rugalmas munkahely

2023. okt. 18. 10:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adj még ennek egy kis időt, hátha beindul. Heti 2 napot végülis kibírsz bent. Nekem is volt egy ilyen helyem, vártam,vártam, de igazából nem történt semmi. Halálra untam magam, hiába kértem feladatot nem adtak. A kollégák jófejek voltak. Végül egy fél év után mondtam fel, mert kaptam egy jobb lehetőséget máshol.(bár ha nem így lett volna, akkor felmondtam volna ennyi idő után)
2023. okt. 18. 10:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hátha ez segít 🤷‍♂️:

A) van jobb választás -> nem

B) nincs jobb választás -> igen

C) lusta/képtelen vagyok kideríteni, van-e jobb választás -> igen

2023. okt. 18. 10:55
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Idén már biztos maradnék, nem olyan rossz ez.

Türelem, hátha megindul.

2023. okt. 18. 10:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Maradnék, legalábbis tavaszig biztos, nem év végén keresnék munkát, addig meg lehet beindul. Majd meglátod. Megszakadni sem olyan jó kisgyerek mellett. Kicsit próbálj meg lazítani.
2023. okt. 18. 11:00
 5/17 anonim ***** válasza:
53%
Eleve nem dolgoznek ilyen helyen, de te mire mesz ezzel az informacioval?
2023. okt. 18. 11:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Honnan tudod előre mi lesz?
2023. okt. 18. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A multis szellemi munkakorok tobbsege ilyen. Napi 2-4 oraval hozhato a 8 orara vett munka. Ha megfelelesi kenyszered van, engedd el. Ha unatkozol, tedd hasznossa az idod. Tanulj, kommunikalj nem kozvetlen kollegakkal is, a munkaidobol is le lehet csipni 1-1 orat ha ennyire nem vagy kiterhelve.
2023. okt. 18. 11:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
De a betanitassal kapcsolatban is szolhatsz. Engem is lassan tanitottak be, 2 honap utan meguntam, mondtam hogy kerek projekt feladatot mert nem birom azt a szuttyogest.
2023. okt. 18. 11:37
 9/17 anonim ***** válasza:
Aprópénzért nem dolgozom.
2023. okt. 18. 17:24
 10/17 A kérdező kommentje:
Jó neked, szerencsére amúgy én sem csak ebből élek, a férjem is jól keres, és passzív jövedelmünk is van örökség befektetésből. Ezért is agyalok, mert rá nem szorulok a munkára, de nyilván fél millió is félmillió, csak úgy lézengeni sem akarok egész életemben, nem támaszkodhatok csak a férjemre.
2023. okt. 18. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!