Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minden hónapban teljesen...

Minden hónapban teljesen kinullázom magam, és hónap végére semmi pénzem nem marad, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg 23 éves vagyok, és egy raktárban dolgozom 2 éve.

Az érettségim is munka mellett csináltam meg.

200 ezer a fizetésem, amiből egyszerűen nem tudok kijönni egy hónapban.

Vagy egy Swiftem, amit tankolni sem nagyon bírok, ezért hó elején megtankolom, és busszal járok, ha csak nincs olyan helyzet.

A kiadásaimat nézve:

- van egy lízingelt telefonom, amiből van még vissza 4 hónapig 35 ezer törlesztő.

- van a Suzuki amit tankolni kell

( most volt egy kuplungcserém, teljesen kinullázott)

- Fehérjét, Kreatint megveszem, mert edzek és szükségem van rá hozzá

-Kecskeméten lakik a párom, akit végtelenül szeretek, ezért minden hétvégén lejárok hozzá Kecskemétre ( erre van megtankolva a kocsi lényegében)

Heti 2 napot 6 órázom, után rögtön megyek felnőtt oktatásra Burkoló képzésben, és este 8-ig ott vagyok.

Májusban leszek számlaképes, de mivel nem konyítok kb. semmit hozzá, szakember mellett kell elkezdenem a 0-ról.

Nagyon szar ez a helyzet, és amint megvan a Burkoló papíron szeretném itthagyni ezt, és elkezdeni a szakmában dolgozni.

A kérdésem arra irányul, hogy burkoló segédként amíg betanulok,

tudok többet összeszedni, megalapozni a jövőmet a Burkolásban?

2023. okt. 18. 07:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a telefon lízingelés dolgot sosem értettem, hogy minek kell egyáltalán, semmi értelme, csak pénzkidobás. 4 hónap múlva ezzel a pénzzel több marad, a fehérjét meg kajából is össze tudod rakni épp, de ha nem, az se gond. Ilyen alacsony fizuból nem nagyon lehet kijönni, az nagyon helyes, hogy tanulsz, egy-két év múlva már sokkal jobb lesz, kitartás.
2023. okt. 18. 07:58
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

Mobilt ne lízingelj, amíg nincs pénzed vegyél olcsó telefont. Fehérje, kreatin nélkül is lehet edzeni és kevésbé terheled meg a veséd.

Ahogy mondás is tartja, addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Ne vállalj felesleges költséget!

2023. okt. 18. 08:39
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

-konditerem helyett is vannak olcsóbb alternatívák edzésre

-lehet Kecskemétre leutazni autómegosztással is, sokan ingáznak arrafelé és pár ezer forintból megúszod, ahelyett, hogy fizetnéd a benzint, szervizt, adókat, meg a kocsi vételárát, tőkeköltséget, ne adj isten még hitelkamatot is…

-Még egyszerűbb ha hozzád költözik a csajod, Budapesten kezd dolgozni és megoszlik a lakbér és rezsi két főre.

2023. okt. 18. 08:53
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Keress másik munkahelyet alapból is amíg tanulsz is, nem tudom hol élsz, mi Vecsésen, nálunk pl az én cégemnél bruttó 550 a raktárosok bére.
2023. okt. 18. 09:07
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen kis pénzből ne lízingelj telefont (Az megvan, hogy a fizetésed 17,5%-át költöd a telefon lízingre, ami baromi sok?)

Gyúrj natual-ba (Értem én, hogy kell a strandbody, de ha ennyire nincs lóvé, lehet ezt csinálni erőparkban full kiegészítők helyett normális étrenddel, bár lehet az a végén drágább lesz, mint a szemét kaja, plusz cuccok)

Járj busszal/vonattal a csajodhoz vagy jöjjön hozzád ő néha vagy adjon bele az utazásba. (Ha akkora a love, meg fogja érteni)

Egyébként meg keress jobb munkát. Ahogy megkapod a burkó papírt, nem lesz egyből kánaán. A vállalkozás indításához is kell tőke, plusz kellene ügyfélkör stb stb.

2023. okt. 18. 09:27
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

"Fehérjét, Kreatint megveszem, mert edzek és szükségem van rá hozzá"

En ismerek sok embert, akik ezek nelkul edzenek, tehat nem feltetelei az edzesnek.

2023. okt. 18. 10:03
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

ebben az országban kb minden 3 dik dolgozó ember hasonlóan rossz anyagi helyzetben van mint te.

Kb annyit tehetsz hogy megpróbálsz egy másik állást ahol jobba fizetés, vagy esetleg ha van rá hajlandóságod emigrálsz tőlünk értelmesebb és igazságosabb társadalmi országba...

2023. okt. 18. 10:27
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Jól értem, hogy heti 12 óra munkával (havi 48?) nettó 200-at keresel? Ne haragudj de ez kiemelkedően jó órabér!

A másik meg, hogy ennyi havi bevétel mellett autót fenntartani, drága telefont lízingelni luxus! Egyszerűen nem engedheted meg magadnak. Kreatin is felesleges, biztos vagyok benne, hogy nem vagy olyan szinten testépítésben, hogy kreatint kelljen szedned a további feljődés érdekében. Vitaminok, rostban gazdag táplálkozás fontosabb.

2023. okt. 18. 13:19
 9/15 ascelpius ***** válasza:
100%

Fizud negyede elmegy alapból luxus dolgokra (35k telefon lízing meg tegyük fel 15k étrend kiegészítőkre) Telefonnal már nem tudsz mit csinálni, de ez legyen tanulópénz, hogy ilyen dolgokra nem veszünk fel hitelt mert csak magad mozgásterét szűkíted, miközben vehettél volna egy olcsóbb telefont hiszen egyértelmű a lízing összegéből hogy valami felsőkategóriás telefont vettél ami nincs paritásban a bevételeddel. Fehérje meg kreatin szintén ahogy írták fentebb, hacsak nem valami 10 éve versenyszerűen edző ember vagy akkor jelenleg nincs értelme, nélküle is lehet edzeni és fejlődni.

Szülőkkel laksz még? Mert nem említed és még mindig van 150 ezer forint: ha ebből 80 ezret elkajálsz/adsz otthonra és még 50 ezret szórakozásra+edző bérletre költesz akkor még mindig kell lennie egy 20asnak. Ha albérletbe vagy egy szobában akkor már tényleg gond van. Én elsőnek mindenképp átnézném mire mennyi megy el a hónapban és kiszelektálni ami nem lényeges és igazítani a jelenlegi bevételhez, nem pedig amilyet majd szeretnél. 23 évesen még építkezzük fel az alapokat és nagyon sokan elcsúsznak azzal, hogy olyan dolgokat vásárolnak és szoknak meg, amikhez még egyszerűen nem keresnek eleget.

2023. okt. 18. 15:38
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

vótmá

keress többet

2023. okt. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!