Szerintetek mi lehet a legkevésbé stresszes munka? Olyasmi amit lehetőleg önállóan tudok végezni és gyorsan bele lehet tanulni.
Az idegrendszerem tropa, az egészségem sincs a toppon. Nemrég, váratlanul örököltem egy lakást. Szóval most már nem a pénz az első. Persze durván le van lakva, de úgy döntöttem ez most nem olyan fontos. Szükségem lenne egy kis nyugalomra és végre meg is engedhetem magamnak. Introvertált, szorongó ember vagyok ezért jobban szeretek önállóan dologozni.
Jelenleg Foodoranál futárkodom. Ez idáig a legkevésbé stresszes munkám de lehetne jobb is. Már többször próbáltak megszúrni, kirabolni amit eléggé a szívemre vettem. Nem mondhatom meg milyen sorrendben viszem ki a címeket ezért sokszor indokolatlanul késve viszem ki. Pedig letudtam volna rakni 2 perc alatt. Rengeteg rendelést kapunk meg eleve hatalmas késéssel, már kihülten áll az étteremben mikor mekapom. Lesül a pofámról a bőr, a megrendelők is nagyon agresszívan reagálnak, a cég felelősséget nem vállal és ügyfélszolgálat sincs.
Nyilván az előnye hogy nincsenek munkahelyi bunyók (persze itt is vannak rosszindulatú kollégák), nincsenek sittes főnökök, nagyjából én osztom be az időmet..
Nem tudom mi lehetne. Talán valami bedolgozó alvállalkozói munka amit a lakásban is csinálhatok. Manapság nem hallok ilyesmiről. Nagyszüleim idejében még voltak hasonlók.
Már 30 éves vagyok. Nyilván sosem késő tanulni, végre ott tart az életem ami a legtöbb embernek a 0 pont az iskola kezdésnél. Elsősorban most nem olyan tanácsokra gondolok hogy mit tanulhatnék ki hosszú évek alatt. Talán majd ha nyugodt életem lesz és kicsit rendbejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!