Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mi lehet a legkevé...

Szerintetek mi lehet a legkevésbé stresszes munka? Olyasmi amit lehetőleg önállóan tudok végezni és gyorsan bele lehet tanulni.

Figyelt kérdés

Az idegrendszerem tropa, az egészségem sincs a toppon. Nemrég, váratlanul örököltem egy lakást. Szóval most már nem a pénz az első. Persze durván le van lakva, de úgy döntöttem ez most nem olyan fontos. Szükségem lenne egy kis nyugalomra és végre meg is engedhetem magamnak. Introvertált, szorongó ember vagyok ezért jobban szeretek önállóan dologozni.

Jelenleg Foodoranál futárkodom. Ez idáig a legkevésbé stresszes munkám de lehetne jobb is. Már többször próbáltak megszúrni, kirabolni amit eléggé a szívemre vettem. Nem mondhatom meg milyen sorrendben viszem ki a címeket ezért sokszor indokolatlanul késve viszem ki. Pedig letudtam volna rakni 2 perc alatt. Rengeteg rendelést kapunk meg eleve hatalmas késéssel, már kihülten áll az étteremben mikor mekapom. Lesül a pofámról a bőr, a megrendelők is nagyon agresszívan reagálnak, a cég felelősséget nem vállal és ügyfélszolgálat sincs.

Nyilván az előnye hogy nincsenek munkahelyi bunyók (persze itt is vannak rosszindulatú kollégák), nincsenek sittes főnökök, nagyjából én osztom be az időmet..

Nem tudom mi lehetne. Talán valami bedolgozó alvállalkozói munka amit a lakásban is csinálhatok. Manapság nem hallok ilyesmiről. Nagyszüleim idejében még voltak hasonlók.

Már 30 éves vagyok. Nyilván sosem késő tanulni, végre ott tart az életem ami a legtöbb embernek a 0 pont az iskola kezdésnél. Elsősorban most nem olyan tanácsokra gondolok hogy mit tanulhatnék ki hosszú évek alatt. Talán majd ha nyugodt életem lesz és kicsit rendbejöttem.

2023. okt. 17. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Manuális tesztelő.
2023. okt. 17. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
CSak az maradt ki a rizsából, mihez értesz. Mert mondhatom, hogy egy egyetemi to nyugdíjas állás...
2023. okt. 17. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Mérnöki feladatok nagyrésze űzhető otthonról, ritkán kell bejárni és ha találsz egy jó munkáltatót, stresszmentes is lesz.
2023. okt. 17. 13:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

2: Ezaz, hogy semmihez nem éretek. 12 éves korom óra dolgozom de semmit nem volt lehetőségem kitanulni az elmúlt 18 évben. Forgácsolás, CNC kezelés, vendéglátás, lángos sütés, idény munkák, futószallag, kasszázás.. Volt minden. Párhuzamosan 3-4 munkahely is, de mindenhol csak kuli munkák. Nem igazán volt lehetőségem kitanulni semmit. Talán most lenne, de előbb kéne egy olyan munka ami mellett van időm rendbejönni és tanulni (ha még nem késő). Azért van egy estis érettségim, meg egy szintén estis gyorsalpaló szakács képzettségem. Utóbbin semmit nem tanítottak. Az érettségim egész jó lett, de nem hinném hogy ennyi idősen felsőoktatásban kéne gondolkodnom + annyira azért nem lett jó, csak néhány helyre mehetnék államin. Inkább valami felnőtt szakképzés. Egyelőre még azon gondolkodom milyen munka kéne. Nyugis környezet, idő és jó egészség kéne hozzá hogy végre tanulhassak valamit.

2023. okt. 17. 14:17
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Sofőrködés? A cég, ahol dolgozom, vannak sofőrök is (kamion és teherautó is) ők magányos vándorként beszélnek magukról, és pont ezért imádják ezt csinálni.
2023. okt. 17. 14:18
 6/11 A kérdező kommentje:
5: Köszi, igen a vezetés jó dolog. Csak sajnos nincs toppon az egészségem. Rossz a vesém, stb... Most is csak azért merek vezetéssel foglalkozni mert ha nem vagyok jól akkor szabadon ledobhatom a műszakot. Kisteherautót (4 méteres raktér meg dobozos furgon) sokat vezettem. A Metronál, meg vasáru beszerzést. Csak b-s jogsim van + amikor rosszul voltam akkor elég nehézkes volt. A nemzetközi sofőrködés pedig főleg nem tenne jót nekem. Érzékeny vagyok a hidegre + fontos hogy a nap végén haza tudjak menni. Az otthonom a legfontosabb az életemben. Ha tehetném ki sem lépnék, csak csinálnék valami otthonról is legyártható kézműves terméket vagy valamit amit be lehet gyorsan tanulni. Aztán meglátom tudok-e mellette valamit tanulni, előrelépni az életben.
2023. okt. 17. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsági őr valami telepen éjszaka.
2023. okt. 17. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
A sofőrködés kifejezetten stresszes.
2023. okt. 17. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nemrég, váratlanul örököltem egy lakást. " - de közben van hol laknod, egy másikban?

Mert ha igen, én az örököltet csinosítgatnám, újítgatnám, aztán ha megfelelő a készültsége akkor irány az airbnb. Normális vendégeket kell becélozni, meg kell oldani a self check in-t és gyakorlatilag 0 stressz. Maga a kialakítás, újítgatas is szerintem egy tök jó kis munka, nincs főnök, nincs ügyfél. Közben esetleg valamelyik szakmában is elmélyülhetsz. Melette a futárkodás maradhat mint bázis, ameddig muszáj.

Én az egyetemet is megfontolnám, gyakornokként is el tudsz helyezkedni, diplomásként méginkább. Ha elengednéd a fantáziadat: mi lenne az, ami érdekelne, amivel szívesen foglalkoznál?

Nulladik lépésként viszont az egészsémet tenném rendbe. Fiatal vagy, biztos van megoldás.

2023. okt. 17. 17:25
 10/11 A kérdező kommentje:

9: XD Nincs. Ez a lényege a lakásnak. Hogy nem albiban meg munkés szállón rohadunk. Sokkal olcsóbb, biztonságosabb, könnyebb így az élet. Persze kiadhatnám és leköltözhetnék csövezni Indiába de nem épp erre gondoltam. :-) Azért kösz hogy megnevettettél.

Egyelőre meg kell élnem valamiből, rendbehozni a testi és mentális egészségem amik romokban. Utána majd léphetek tovább.

2023. okt. 17. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!