Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezhetnék pénzt?

Hogyan szerezhetnék pénzt?

Figyelt kérdés

Elsős egyetemista vagyok, és sajnos olyan szerencsétlen órarendem lett idén, hogy hétfőtől péntekig nincsen összefüggő néhány órám, amikor dolgozni tudnék. Nagyon szeretnék elszakadni édesanyámtól anyagilag, hogy ne terheljem tovább. Esetleg nincs valami ötletetek, milyen módon juthatnék valamilyen jövedelemhez? (14 ezer ft ösztöndíjat kapok havonta, ha ezt csak egy néhány ezer forinttal ki tudnám ezzel egészíteni, már az is jó lenne)

Angolból C1-es nyelvvizsgám van, németből B2-es, ha esetleg ilyen területen lenne valami online munka. Egyetemisták! Ti ezt hogy oldjátok meg?

2023. okt. 14. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Adj magánórákat angolból!
2023. okt. 14. 16:42
 2/10 anonim válasza:
77%

A legegyszerűbb a szabad felhasználású diákhitel volna.

Emellett ott van a szombat-vasárnapod, amivel simán lehet dolgozni diákmelóban. Pl. bevásárlóközpontok.

Illetve ahogy az #1 is írta, taníthatsz is.

2023. okt. 14. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Miért lett lepontozva az első? Tök jó ötlet.

Én anno esténként és hétvégén dolgoztam rendezvényeken és persze diákhitel. Fárasztó volt de megérte.

2023. okt. 14. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

Anno én mentem árut feltölteni.

Szombaton-vasárnap és hétköznap délután 6 tól este 10 ig.

Összesen csak heti 3 napot vállaltam.

2023. okt. 14. 17:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Igenigen, én is gondolok ilyen hétvégi munkákra, és a tanárkodás is jó ötlet, csak félek, nehogy ne legyen elég a tudásom. Nem tudom miért lett lepontozva, és mindenkinek zöldet nyomtam🤷🏻‍♀️köszi nektek!
2023. okt. 14. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Chaturbate krvalkodas, férfiként is
2023. okt. 14. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Látni fogod, hogy alakul az időd. Tanulás, munka, alvás, szórakozás. Ebből 3 fogsz tudni választani csak. :)
2023. okt. 14. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
A használtcikk adokveszek-business elég jól tud jövedelmezni, ha ügyesen csinálod. Ráadásul full kötetlen időben is és térben is.
2023. okt. 14. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
A hatossal ne is foglalkozz, mert rajta kívül is lesz pár eszetlen aki majd a rosszlanyok masszázst ajánlgatja majd.. en a helyedben keresnék valami diakmunkat. Ha minden második szombaton elmesz akkor azért hétvégén tudsz tanulni is de lesz egy kis bevételed is. Esetleg ha van olyan óra amit más tanár tart és át tudnál járni oda úgy, hogy valamelyik hétköznapod cserébe felszabadulna akkor a tanárokkal is lehet egyeztetni , vannak köztük megertőek és jófejek ism ha őszintén elmondod, hogy miért járnál be máshoz gyakorlatra mondjuk akkor jó eséllyel megengedik. Szoval nem feltétlenül kell a Neptunban felett órákra bejarni. Mert sokszor jártam en is úgy, hogy lett volna kedvezőbb időpontokban labor, gyakorlat, óra sok ott beteltek a férőhelyek mire fel tudtam volna venni..
2023. okt. 15. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Szombat és vasárnap
2023. okt. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!