Szerintetek mit lehetne egy ilyen helyzetben tenni?
#10 Szerintem nincs köztünk vita. Nem mentem bele a kifejtésébe, de szerintem utaltam is rá, hogy a papír sem árt, csak ne az legyen az elsődleges, hogy papír legyen, hanem hogy tudás is legyen.
Egyetértek, hogy a fafejű bürokratikus helyeken, meg tanulmányi pontoknál akár sokat is számíthat a papír. Írtam is, hogy ha a tudásod meg van, akkor utána már a papírt megszerezni sem gond, szerezd is meg! De ne magában a papír motiváljon, az csak jutalom legyen. Ne csak letudni akard, hogy a papír meglegyen, mert ha csak papír van, de használható tudásod nincs, akkor a papír ugyanúgy nem fogja megszerezni az állást, ahol tényleg kéne a hiányzó tudásod.
Lehet persze olyan állás, ahol elég hogy van papírod, mert használni úgyse kell, csak ki akarnak pipálni dolgokat, vagy pl. közalkalmazottként magasabb fizetést kapsz, ha van nyelvvizsgád, akkor is ha használni nem kell és így nem is gond, hogy nem tudnád. De úgy tudom, már itt is csak akkor számít a nyelvvizsga, ha tényleg kapcsolódik a munkádhoz a nyelvtudás és szükséged is van rá hozzá - akkor meg úgyis kiderül, ha csak papírod van, tudás nélkül...
A gyenge fizikumon gyorsan lehetne segíteni edzéssel, az elején pàr egy kezes súlyovalmég itthon is.. legalàbb heti 2 edzés és csodálkoznál mennyit fejlodsz
.
"Egyetértek az utolsóval!"
Fiam volt hasonló, féltem, hogy egy szál sárgarépát sem fog elbírni. Tettünk ellene. Vettem egy könyvet, amely a testizmok felépítését és edzését célozta meg. Aszerint edzett otthon. Ne tudd meg! Nem egészen 1 év alatt olyan izmos, szálkás srác lett, hogy csak na. Ki kellett a pólóit cserélni, mert már feszültek rajta.
Arról nem is beszélve, hogy a szemromlást okozhatja izomgyengeség is. Ezt bizonyította egy szomszédunk esete is, akinek szódásüveg szemüvege volt. Mellette kemény gerincferdülése. A gerincferdülés kezelésének fő eleme az izmok erősítése (úszás!). Ahogy pozitívan alakult a gerincferdülése, azzal arányosan javult a szeme is. Ma már nem hord szódásüveg szemüveget.
Remélem, hogy tudtam segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!