Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Baja környékén miért ilyen...

Baja környékén miért ilyen nehéz állást találni?

Figyelt kérdés

Sehonnan nem kapok visszajelzést, pedig tényleg mindenhova ahova csak tudom beadom az önéletrajzom.

Párom azt mondja "nem akarom eléggé"

Mit csinálhatok rosszul?

2023. okt. 13. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Nyilván életszerű, hogy a fiatalok a bulik hiány miatt indulnak nagyobb települések felé, nem a lehetőségek hiánya miatt... Fiatal vagyok, Bajáról származom, a férjem is vidékről jött, a barátaink 90%-a is. Az elsődleges szempont mindenkinél az, hogy tudjon válogatni a munkahelyek között. És igen, valahol a szempontok sorában szerepel az, hogy legyenek szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek is. De ez nem az első és legfontosabb.
2023. okt. 15. 08:33
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Aki lepontozott az tudna munkát adni?

1#

2023. okt. 15. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Párod nem igazan áll melletted ezek alapján. Pedig egy párkapcsolatban támogatni kellene a másik felet
2023. okt. 15. 09:33
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
Én 2012-ben léptem Bajáról külföldre, diákmelóval összekerestem a pénzt, és léptem is. Akkoriban is így volt.
2023. okt. 17. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!