Baja környékén miért ilyen nehéz állást találni?
Sehonnan nem kapok visszajelzést, pedig tényleg mindenhova ahova csak tudom beadom az önéletrajzom.
Párom azt mondja "nem akarom eléggé"
Mit csinálhatok rosszul?
Pár tanács: próbáld meg nagyon profin összerakni az önéletrajzokat, hiba nélkül, kiemelve hogy mik az erősségeid, esetleg miben van gyakorlatod.
Aztán hogy mik a hosszabb tavú munkaügyi céljaid, hova szeretnél fejlődni..
Probálj meg egy kicsit a munkaadó fejével gondolkozni, te milyen embert keresnél? Pl. aki nem lóg, nem dohányzik (munkaidőt elviszi), van valami rálátása már a folyamatokra, ismeri a céget, és a lényeg: kitermeli a bérét és profitot tud hozni a cégnek.
Tapasztalatból írtam, én a másik felén vagyok ennek a dolognak.
Bajáról rengeteg fiatal jön el, éppen ezért. Kevés a lehetőség és azokat is feltöltik általában haverokkal. Ez így volt már 10 éve is.
Üdv, egy volt bajai
@6
"rengeteg fiatal jön el, éppen ezért"
Nem, nem ezért. Máshonnan is egyébként.
Özönlenek Budapestre, s ez már 40 éve is így volt. Meló akkor is volt vidéken, meg most is van.
Ám, buli annál kevésbé. Az akkor sem volt, meg ma sincs. Este 9-kor a vidék kihal. A falu meg már hétkor.
Ezért hagyják el a fiatalok a vidéket, s mennek Bp-re albérletbe. Többet keresnek ugyan, de sokkal többet is költenek, így sokkal kevesebb (vagy egyáltalán nem) marad a zséből hónap végére, mintha otthon maradtak volna, a szülőföldjükön.
@9
Ez nem azon múlik, hogy én mit gondolok.
Az, hogy te hogyan gondolod, vagy mit gondolsz dolgokról, a tényeket nem változtatják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!