Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez jó fizetés egy...

NeugasShaman kérdése:

Szerintetek ez jó fizetés egy Data Analyst-nak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezt a kérdést korábban már feltettem egy facebook csoportban is, de ott sajnos

1. mivel a válaszadók nem tudnak anonim módon írni, senki nem írt konkrétumot

2. mivel nem minimálbér + 10%-ot keresek, mindenki lehurrogott hogy "kussoljak" (konkrétan)

Szóval a kérdésem:

Angol és német felsőfokúm van. Angolul gyakorlatilag 100%-ban folyékony vagyok, a német átlagos. Van 4 év pénzügyi (FP&A) tapasztalatom, egy gyártó cégnél voltam (a végén már senior) elemző: Excel, PowerBI, SAP, stb. Ezután átnyergeltem egy amerikai befektetési bankhoz, itt vagyok most másfél éve Data Analyst. Itt naponta használom a Python-t (75%), a C++-t (20%) és az SQL-t (5%). Én alakítom ki a kódbázist, tehát nem az van hogy megkapom hogy "ezt írjam bele" és én beleírom, hanem én találom ki, hogy mit hogyan fogok megoldani.

A fizum alapból 1 millió bruttó volt, amivel felvettek, de egy konkurens nagy cégtől kaptam ajánlatot 1,3-ra és a cégem matchelte, szóval megtartottak a megemelt fizuval, így most 1,3 bruttó a fizum.

Ez az 1,3 szerintetek jó fizunak számít így?

(Bónusz, hogy MIÉRT kérdezem: Azért, mert látok számtalan Senior Data Analyst, Data Scientist, stb. álláshirdetést más, startup jellegű cégeknél ahol 1,7 - 2,1 a tartomány amit megadnak, meg ehhez hasonló jó nagy számok. Nem érzem azt hogy ezt a kiváló fejlődési lehetőségekkel bíró bankot feladnám egyelőre, de nagyon csábítóak ezek a hirdetések..)

Köszönöm szépen az építő jellegű válaszokat, ha vannak!

2023. okt. 12. 07:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
30%
Ennek a kérdésnek nem tudom mi értelme van. Akik ezeket kiírják, komolyan azt gondolják, hogy bruttó 1 milla+ fizu rossz, mikor az átlag ember megkeres 250-350 nettókat ???
2023. okt. 19. 12:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
#21 ne legyel fogyatekos, nyilvan nem az erdekli a kerdezot, hogy a szarert-hugyert dolgozo prolihoz kepest jo fizetes-e, hanem, hogy a kepzettsegehez, munkakorehez, szakmai tapasztalatahoz tartozo tipikus fizetesekhez kepest jo-e.
2023. okt. 19. 12:51
 23/24 anonim ***** válasza:
77%
21-es az a kérdés, hogy ez jó fizetés-e egy data analystnak, mit nem értesz ezen? Az átlagember data analyst szerinted?
2023. okt. 19. 13:19
 24/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jó fizunak számít. Mondjuk szerintem nem kéne másokhoz mérned magad, el tudod dönteni magad is, hogy mi számít jó fizunak. Legalábbis én leszarom ki mennyit keres.
2023. okt. 19. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!