Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van értelme érdeklődni?

Van értelme érdeklődni?

Figyelt kérdés

Van egy munkahely ahova jelentkeztem, volt is online interjú kb 6 hete. Akkor azt mondták, minden esetben értesítenek kb. 2 hét múlva. Nos, 3 hét múlva jött a hr-estől egy e-mail, hogy elhúzódik a kiválasztás, türelmet kérnek a következő értesítésig, de ennek az e-mailnek is már vagy 2-3 hete, azóta megint semmi.

Van értelme annak, hogy érdeklődjek? Egyáltalán tarthat eddig egy kiválasztás vagy ez már veszett ügy?

Számomra az a furcsa, hogy jött egy e-mail ugye, hogy elhúzódik, nem az jött hogy nem én nyertem, mégsem tudom eldönteni, van e értelme reménykedni, vagy engedjem el?

2023. okt. 11. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Nincs.
2023. okt. 11. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Minden jelentkezést és állásinterjút végy semmisnek amíg alá nem írod a szerződést. Ha téged választottak volna már rég jeleztek volna. Szimplán ki lettél ghostingolva.
2023. okt. 11. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Nincs. Úgyis csak azt fogják mondani, hogy legyél türelemmel, majd értesítenek. Ebből persze nem lesz semmi. Nettó pofátlanság, hogy egy interjú után azt sem tudják mondani, hogy sorry de mást választottunk. Pofátlan az összes ilyen cég.
2023. okt. 11. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt azért furcsállom, hogy akkor e-mailt miért írt…
2023. okt. 12. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!