Mit tegyek? Hogyan döntsem el melyik lesz a helyes a számomra illetve mi lenne az?
Figyelt kérdés
6. Félévemben vagyok Közgáz hallgató vagyok a BGE-n. A hobbim a középkor. Imádok mindent, ami középkor és kb mindent is tudok róla. Szabadidőmben is csak azt olvasom tanulom. Szerintem ebben szeretnék elhelyezkedni később is esetleg egyetemi előadóként vagy tanárként. Ehhez viszont nem a legjobb iskolát végzem el. Mit gondoltok mit tegyek a helyzetemben? Nem szeretném azt se, hogy ez a 3 év kidobott legyen. Érdekel a pénzügytan világa és a közgazdaság is. Nem lehet szerintetek valahogy összekapcsolni a kettőt?2023. okt. 9. 21:04
1/5 A kérdező kommentje:
Ja 25 éves férfi vagyok.
2023. okt. 9. 21:04
3/5 anonim válasza:
Szerintem feltétlen fejezd már be. Aztán max elmész eg ymásik irányba is. A mai világban kimondottna hasznos, ha töb blábon állsz.
4/5 anonim válasza:
Az rajtad múlik mennyire akarod elqrni az életedet. 30évesen kezdeni tanárként nem egy siker recept...
5/5 anonim válasza:
Tanársegéd legyél az egyetemen gazdaságtörténet tanszéken. Közben tanulj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!