Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erről a munkarendről mi a...

Erről a munkarendről mi a véleményetek? Elvállalnátok?

Figyelt kérdés
Havi 12 munkanap, akár hétvégén, ünnep nap is, nettó 480 ezer a fizetés. 12 munkanapnál kb minden 3. nap kell csak menni dolgozni. Viszont egy munkanap 16 órás.

2023. okt. 6. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy hogy 16 órán keresztül több kilós zsákokat kell pakolni vagy 1 irodában ülni.

Amelyik nap munka lenne az csontra kiesne. Ha reggel 6:00-tól számolom a munkaidőt akkor este 10-kor lenne vége. A 2 nap pihenő napon viszont az ember elmehetek maszekolni valamit. Szerintem nem annyira rossz. Nekem sokkal rosszabb lenne a hétfőtől péntekig 8:17-es munakrend

2023. okt. 6. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Napi 16 óra az rengeteg. Utazás mennyi még mellé? Szüneted hogy lenne?
2023. okt. 6. 18:49
 3/11 Justinianus ***** válasza:
74%

Naná, volt ilyen. Nyilván nem a 16 óra a jó benne, hanem a havi 20 szabadnap...

Sőt, mentem volna elsejétől tizedikéig minden nap (nyilván ez pihenőidő hiánya miatt nem lehetséges), aztán 20 nap otthon. :)

Ehhez képest most a heti öt nap 8 órában, aztán hetente két szabadnap, na az az undorító. Mire bemész, jöhetsz haza, mikor hazajössz, nemsoká kelhetsz...

2023. okt. 6. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Havi 12 munkanap, 16 órás munkaidővel az arányokat nézve időben ugyanaz, mintha havi 24 napot dolgoznál, 8 órában. Ez szerintem már eleve több, mint a sima 8 órás alkalmazás.

Ami valóban vonzó lehet benne, az az, hogy papíron(!) lenne ugye havonta 19-20 szabadnap, amikor nem kell dolgozni. Mondjuk én egy 16 órás műszak után legfeljebb aludni tudnék másnap, max. enni kelnék fel.

De nagy kérdés, hogy mit kell csinálni 16 órában? Ha hétvégére, ünnepnapra esik a munkanap, fizetnek-e pótlékot vagy az is "sima" műszaknak számít?

2023. okt. 6. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Reggel 5-kor felkelsz, elkészülsz, 6-kor elindulsz, 6:30-ra bent és elkezdesz dolgozni.

22:30-kor végzel (amennyiben nem számolják rá az ebédszünetet), legalább félóra hazaút, azaz 11-re otthon éhesen, fáradtan.

16 órán át odafigyelni nagy kihívás, viszont ha nem szükséges bejárnod, csak otthon figyelni hogy csöng a telefon, akkor teljesen jó.

2023. okt. 7. 06:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Embertelen, nem csinálnám meg a duplájáért se.
2023. okt. 7. 07:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Simán!

Nálunk egyébként a portások is így dolgoznak. 3 csapat váltja egymást. Így egy valakire minden 3. nap jut. De cserébe 12 órás műszakot tolnak le egyben.

2023. okt. 7. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:
*16 órás műszakot nyomnak. Elírtam. 6-ra jönnek, este 10-kor végeznek ők is.
2023. okt. 7. 08:14
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nálam sohasem a munkarend volt döntő szempont, hanem hogy szeretem-e csinálni azt a fajta munkát, vagy sem.
2023. okt. 7. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon lebutítva, 24x8 órás munkanap/hó,. Még 3x ennyiért se vállalnám. 5x pénzért meghallgatnám mit is kellene csinálni.
2023. okt. 7. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!