Vámügyintéző fizetés?
Sziasztok, arra vagyok kíváncsi hogy a vámügyintéző tanfolyamot végzett és ebben dolgozó ember milyen fizetésre számíthat?
A cégemtől ahol most dolgozok kaptam ajánlatot hogy a tanfolyam elvégzése után bruttó 500 ezres kezdőfizetéssel helyeznének át erre a pozícióra, azzal a feltétellel hogy pár évig nem válthatok munkahelyet. Mendemondák alapján pár tízezer forintos eltéréssel a cégnél mindenki ennyit keres a munkakörben, a piaci helyzettel szeretném összehasonlítani, hogy milyen kilátásaim lennének.
Fedex: bruttó 450e 2 év után
UPS: bruttó 520e
Hellmann: bruttó 540e
DSV: bruttó 550-590e
CargoPartner: bruttó 600e
Ilyeneket tudok, ez BP környéke mind, friss fizuk.
Köszönöm a válaszod, ez alapján nem fizetnének túlzottan alul.
Meglepő látni hogy a fedex ennyire le van szakadva a mezőnytől.
Bocsi, újra én, szóval cégen belül is hatalmas a szórás.
Én anno vám admin voltam 5 évig, beleláttam a fizukba, egy szintén nem említett logisztikai cégnél, akkor 2014 környékén keresett egyik bruttó 430-at, másik bruttó 240-et. És egyik sem volt vezető, vagy nem volt ott annyival régebben. Egyszerűen jobban feküdt.
Szóval simán lehet, hogy a Fedexnél is keres valaki br. 600 felett, csak az én barátnőm nem.
De szerintem a bruttó 500 nem rossz, reális lehet. Nem tudom ország melyik része.
Ők fizetik a tanfolyamot, hogy nem válthatsz majd évekig? Logisztikai cég vagy valami más jellegű?
Igen ők fizetik, de ahogy elnézem nem egy komoly összeg tehát könnyedén kikerülhető ha máshol szeretném folytatni. Bár ahogy nézegettem 1-3 év tapasztalatot kérnek mindenhol, szóval nagy eséllyel ígyis úgyis itt kell eltöltenem azt az időszakot.
Logisztikai cég Budapesten
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!