Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vámügyintéző fizetés?

Vámügyintéző fizetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok, arra vagyok kíváncsi hogy a vámügyintéző tanfolyamot végzett és ebben dolgozó ember milyen fizetésre számíthat?

A cégemtől ahol most dolgozok kaptam ajánlatot hogy a tanfolyam elvégzése után bruttó 500 ezres kezdőfizetéssel helyeznének át erre a pozícióra, azzal a feltétellel hogy pár évig nem válthatok munkahelyet. Mendemondák alapján pár tízezer forintos eltéréssel a cégnél mindenki ennyit keres a munkakörben, a piaci helyzettel szeretném összehasonlítani, hogy milyen kilátásaim lennének.

2023. okt. 5. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fedex: bruttó 450e 2 év után

UPS: bruttó 520e

Hellmann: bruttó 540e

DSV: bruttó 550-590e

CargoPartner: bruttó 600e

Ilyeneket tudok, ez BP környéke mind, friss fizuk.

2023. okt. 5. 23:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, ez alapján nem fizetnének túlzottan alul.

Meglepő látni hogy a fedex ennyire le van szakadva a mezőnytől.

2023. okt. 6. 03:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos van amúgy, aki többet kap, eltérőek a bérek nagyon. Én pl légis vagyok egy olyam cégnél, amit nem említettem, mert nincs saját vámcsoportja, de bruttó 750 volt a kezdő fizum nyáron, 10 év tapsztalattal. Szóval sajna a vámos bérek legalul vannak.
2023. okt. 6. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, újra én, szóval cégen belül is hatalmas a szórás.

Én anno vám admin voltam 5 évig, beleláttam a fizukba, egy szintén nem említett logisztikai cégnél, akkor 2014 környékén keresett egyik bruttó 430-at, másik bruttó 240-et. És egyik sem volt vezető, vagy nem volt ott annyival régebben. Egyszerűen jobban feküdt.

Szóval simán lehet, hogy a Fedexnél is keres valaki br. 600 felett, csak az én barátnőm nem.

De szerintem a bruttó 500 nem rossz, reális lehet. Nem tudom ország melyik része.

Ők fizetik a tanfolyamot, hogy nem válthatsz majd évekig? Logisztikai cég vagy valami más jellegű?

2023. okt. 6. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen ők fizetik, de ahogy elnézem nem egy komoly összeg tehát könnyedén kikerülhető ha máshol szeretném folytatni. Bár ahogy nézegettem 1-3 év tapasztalatot kérnek mindenhol, szóval nagy eséllyel ígyis úgyis itt kell eltöltenem azt az időszakot.

Logisztikai cég Budapesten

2023. okt. 7. 03:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!