Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen foglalkozása lehet,...

Milyen foglalkozása lehet, hogy ilyen jól keres?

Figyelt kérdés

Van egy lány youtube-on, akinek szoktam nézni a vlogjait (nyelvtanulási célból). Nagyon egyszerű, átlagos csaj, vidékről költözött fel a fővárosba.

A vlogjaiban sokszor mesél egészen intim dolgokról is, nagyon nyitott. Viszont érdekes módon a munkáját valahogy nagyon titkolja, arról sosem beszél, csak valami olyasmit mondott egyszer, hogy "a reklám szférában dolgozom, de nem szeretnék erről többet megosztani". Az biztos, hogy alkalmazottként dolgozik teljes munkaidőben.

Ami fura, hogy úgy tűnik, nagyon sokat kereshet, mert egy nagy lakást bérel a fővárosban, egy elég drága autója van, egy pedigrés kutyája, és drága márkás cuccokat vesz.

Szerintetek mit dolgozhat, amivel ilyen jól keres, hogy egyedül fiatal nőként fenn tud tartani egy ilyen életmódot? Az biztos, hogy a youtube-tól nincs bevétele, mert nagyon kevés a feliratkozója és együttműködései sincsenek. Nem túl okos, nem túl szép, talán valami főiskolai végzettsége lehet, de ez se derült ki.

Csak kíváncsi lennék az ötleteitekre.

2023. okt. 5. 07:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Hogyha tényleg nagyon fiatal, akkor luxus prosti, szülei támogatják, avagy van egy gazdag barátja. Mellette persze lehet dolgozik a reklám iparban is.
2023. okt. 5. 07:40
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

"a reklám szférában dolgozom, de nem szeretnék erről többet megosztani" = onlyfans

Magyarul a meztelen p1csáját meg egyéb testrészeit reklámozza.

2023. okt. 5. 08:17
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
250 eft körül már elég jó elbérleteket ki lehet fogni. 150 ezres törlesztővel elég jó autót el lehet már hozni. Egy kutyát fenntartani pedig ezekhez képest bagatel. Ezt egy multis csoportvezető, tesztelő, marketing manager, kontroller, fejlesztő fizetésből is lehet fedezni, nem kell ahhoz ku_álkodni. Pár drága cuccot meg megenged magának, hát most na, miért ne? Ha nem célja a vagyon felhalmozása meg havonta mondjuk egy 800 nettós fizuból félretenni a ~felét akkor miért ne verhetné el? A 13. havi fizetéséhez még hozzátesz 200 eft-ot és 1 millióért vesz egy órát. Van aki így él, 1 milliós meg 2 milliós fizetést is el lehet verni hó végére.
2023. okt. 5. 08:51
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Az albérletet meg lehet hogy kifizeti a családja. Sokan csinálják ezt is, akik megtehetik. Akkor az előbb említett életszínvonal egy 5-600 nettós fizuból is fenntartható.
2023. okt. 5. 08:53
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

onlyfans például. sokan buknak a nem túl szép lányokra.

de ha belinkeled az youtube csatornáját (akár privátban), akkor kiderítem neked.

2023. okt. 5. 09:11
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

"Ami fura, hogy úgy tűnik, nagyon sokat kereshet, mert egy nagy lakást bérel a fővárosban, egy elég drága autója van, egy pedigrés kutyája, és drága márkás cuccokat vesz."

Gazdag pasija van.

Én is ismerek ilyet, a csaj keres napi 6 órás munkával mittomén havi 150ezret, a palija meg nettó 1 millát.

2023. okt. 5. 09:11
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Ha úgy fiatal, hogy 30-35, akkor lehet hogy tényleg multinál járta meg a ranglétrát és abból plusz a youtube-os pénzből tudott venni egy jobb autót és bérelni egy nagyobb lakást a belvárosban.

De amúgy valószínűleg a legegyszerűbb válasz lesz a helyes, a szülői háttér. Kocsi, lakás simán jöhet onnan, kezdő multis fizetésből meg megél jól így hogy lakhatásra nem kell költenie és van egy új autója amire szintén keveset kell költeni feltételezhetően.

2023. okt. 5. 09:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek. Az biztos, hogy pasija nincs, már évek óta egyedül él, de az lehet, hogy az anyja pénzeli őt. Onlyfanst és hasonló szexuális dolgokat nagyon nehezen tudom róla elképzelni, mert inkább olyan prűdnek tűnik. Még azt inkább, hogy valami multinál van irodai munkán, csak nem értem, hogy ezt miért titkolja ennyire, ha közben meg az élete minden részéről beszél, a kínos dolgokról is (pl. hogy nincs párkapcsolata).
2023. okt. 5. 19:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hgy konkretan titkolja, ehet csak siman ezt az infot nem teregeti ki magarol. Az meg hogy nincs parkapcsolata semennyire sem kinos. Sot, inkabb egyedul mint egy kevesbe jo parkapcsolatban.
2023. okt. 5. 19:14
 10/13 A kérdező kommentje:
#8 jó ezt hülyén fogalmaztam meg, nem az a kínos, hogy nincs párkapcsolata (nekem sincs), hanem ő kimondottan úgy beszél róla, hogy mennyire rossz ez neki, meg mennyi rossz randija volt, meg kidobta az előző pasija stb.
2023. okt. 5. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!