Az embereknek miért nincs pénzzük? Szerinted tehetnek róla?
Szerintem ennek több oka is van. Első, hogy romokban az oktatás, az emberek tobbségénél nincs pénzügyi tudatosság, csak élnek egyik napról a másikra. Hogyha családban nincs olyan személy, akihez fordulni, tanulni lehet ilyen témában, akkor szinte biztos, hogy következő generációnál is ez lesz a helyzet. Ha a családod lehúz, negatívan néz az oktatásra, nincs pénze finanszírozni a képzés, akkor patthelyzet van.
Másik probléma a politika, korrupció, lásd mennyi levonás van a fizetésből, mégis szar az út, egészségügy, oktatás.
Harmadik, hogy Magyarországnak nincs annyi pénze, mint más nyugati országnak. Itt leginkább termelés van, más, külföldi cégek hoznak feladatot, miközben a tőkét elviszik az anyaországba.
Negyedik, a munkavállalóknál is virágzik a korrupció. Emberek többsége feketén, ugyeskedve van bejelentve, ami lenyomja a béreket és nem lehet tervezni vele.
Persze, hogy tehetnek róla.
De aki Orbánra szavaz, az meg is érdemli.
Mert szerinted ki más tehet róla ha nem ök maguk?
Jah tudom biztos soros miatt szegények!
Kerdezo, ismered azt a fogalmat, hogy alulfizetettseg?
Elektronikai muszereszkent keresek 315 000 ft nettot, 4 muszakban.
Van egy egyetemista lanyom, de ugy adozom, mint egy egyedul allo.
A bruttom 60 %-at kapom meg, brutto 500 -bol marad nekem kb. 300 ezer.
A felesegem tartos beteg, lenyegeben 1 fizetesen vagyunk, ami kis tart kb. 3 hetig.
Szulok, nagyszulok mind meghaltak.
Van egy kollegam, van 2 autoja, meg 3 motorja, szulok, nagyszulok szarjaK neki a penzt.
Magyarorszagon az szamit ki all mogotted, itt sajat erobol csak nagyon kevesen boldogulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!