Ha jelentkezem egy állásra, és felkeltettem az érdeklődésüket, mennyi idő, mire felhívnak hogy időpontot egyeztessünk interjúra?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 20:31
1/9 anonim válasza:
Nincs egyseges szabalyozas ra, hogy mennyi ido mulva hivnak fel.
2/9 A kérdező kommentje:
És úgy nagyjából mégis meddig reménykedhetek, hogy van esélyem?
2023. okt. 3. 20:39
3/9 anonim válasza:
Bármeddig reménykedhetsz. A remény hal meg utoljára.
4/9 A kérdező kommentje:
És olyat mondjuk ér csinálni hogy ha pl egy hétig nincs semmi visszajelzés, akkor törlöm, kicsit átírom majd újra leadom a jelentkezésem?
2023. okt. 3. 21:43
5/9 anonim válasza:
Úgy tudom nem. Elvisz a CV rendőrség, ha ezt megteszed.
6/9 A kérdező kommentje:
Jó poén. Úgy értettem hogy van e értelme, nem vet e rám rossz fényt ha emlékeznek az előző pályázatomra, ilyesmi.
2023. okt. 3. 22:05
7/9 anonim válasza:
Ezeket a kerdeseket te komolyan gondolod?
Honnan tudjuk, hogy rossz fenyt vet-e rad? Lehet orulnek az igyekezetednek, de az is lehet, hogy csak idegesitonek fognak tartani, vagy nem emlekeznek rad, vagy mar az automata szuro kidobja a CV-det a kukaba, vagy egy masik lehetoseg kovetkezik be a sok kozul.
8/9 anonim válasza:
Ha nem hívnak az azt jelenti nem keletél. Alapból mi az h majd egyeztetnek lol, azonnal adnak időpontot ha tényleg be akarnak hívni.
9/9 anonim válasza:
8-as ne magadból indulj ki, normálisabb helyeken küldenek egy calendar linket, amiben bejelölöd a neked megfelelő időpontokat, ők pedig kiválasztanak egyet belőle, ami nekik is megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!