Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kereshet egy fizika...

Hogyan kereshet egy fizika tanár ugyanannyit, mint egy tesitanár?

Figyelt kérdés
Az öcsém tavaly kezdte a pályát egy vidéki gimiben fizikatanárként, de azóta még rásózták a matek és kémia katedrát is, pedig arra végzettsége sincs. Oké, tanárhiány van, és még mindig sokkal jobb, ha egy fizika tanár tanít matekot, mint egy bölcsész...megértem. De ugyanannyi óraszámmal, hogyan kereshet annyit, mint egy tornatanár? Az utóbbiból szinte túljelentkezés van, legalábbis nem hallottam még olyat, hogy tetsnevelő tanárból hiány lenne, míg a reál szakosokat lasszóval kell összeszedni.

2023. okt. 2. 22:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
20-as pedig elhiheted, a pénz a legnagyobb motiváló erő. A pénz fogja bevonzani a legjobb képességű tanulókat. Szerinted miért mennek annyian gazdasági meg IT szakokra mostanában? Persze, nyílván érdekli valamennyire őket, de a stabil megélhetés mindenki számára elég nagy motiváló erő.
2023. okt. 5. 16:56
 22/27 anonim ***** válasza:
24%

"Szerinted miért mennek annyian gazdasági meg IT szakokra mostanában?"

Mennyien?

[link]

Latsz IT-t mondjuk a top10-ben?

Ugyanugy toronymagasan gazdasz es bolcsesz szakokra megy a legtobb ember, mint 10 evvel ezelott:

[link]

2023. okt. 5. 17:36
 23/27 anonim ***** válasza:
Bocsánat, kihagytam a 8 millió bootcampes képzést, akik 3 hónapos gyorsképzés keretében képzik az infósokat.
2023. okt. 5. 18:58
 24/27 anonim ***** válasza:
Akik itt szoktak sirni, hogy nem veszik fel oket sehova, vagy csak szar penzert? Hol talalhato rola statisztika, hogy ok mennyien vannak a tobbi, nem felsofoku kepzesben vegzett emberhez kepest?
2023. okt. 5. 19:10
 25/27 anonim ***** válasza:

19

Egyetértek! A jobb fizetések lennének mindennek az alapja... És persze a támogató közeg megteremtése.

Az eredmények akkor is számítanak, ha a tanuló önmagához képest fejlődik. Ezt a fejlesztő értékelés tudja kimutatni.

Egyébként én a nulláról, előképzettség nélkül tanítom leggyakrabban a szakmát a fiataloknak, de az elmúlt 7 évemből számos kiemelkedő teljesítményt tudok a hátam mögött. A tehetség ebben a legkisebb százalékot adta a sikerhez...

2023. okt. 6. 17:23
 26/27 anonim ***** válasza:
52%
Nem azt mondom, hogy keressen 1 milla nettót egy tanár. De mondjuk egy 600-as kezdő bruttót simán ki tudna gazdálkodni a költségvetés. A 600 bruttó se olyan kimagasló fizu, főleg pesten, de ebből már viszonylag normális meg lehet élni.
2023. okt. 6. 18:33
 27/27 anonim ***** válasza:
56%
Hat ha szerinted ki tudna gazdálkodni akkor hajrá, fizess több adót, vagy mit gondolsz mibű lesz a kezdő fizu majd a 2szerese?
2023. okt. 6. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!