Hogy működik a 12/24-12/48 as munkarend?
Figyelt kérdés
Egyik nap reggel mennék be reggel 6 ra délután 6 ig, másnap délután 6 tól reggel 6 ig, és járna 48 óra pihenő.
Viszont dolgoznak hétvégén is és így nem 168 óra lenne hanem jóval több...
Adnak több szabadnapot cserében vagy fizetik túlóraként ?
2023. okt. 2. 15:07
11/14 anonim válasza:
a MÁV, BKV, és sok sok más közműcég és egyéb cégek is igy alkalmazzák az embereket
karbantartókat. biz öröket, kazánkezelőket, stb...
Tök jó beosztás, sok a szabadidő.
1 nap nappal, 1 nap éjjel, aztán 2 nap otthon. És ha a hóvégére ugy esik hogy már túlléped a munkaidőkeretet akkor legfeljebb kapsz egy plusz napot a következő hónap elején, vagy kifizetik túlórába
12/14 A kérdező kommentje:
Ezt kérdeztem, de úgy látom cége válogatja hogy kifizeti e vagy szabadnapot ad érte.
Szerintem egy interviewot megér.
2023. okt. 2. 16:53
13/14 anonim válasza:
11: sztem meg aki nehezen alvó tipus és nehez neki egyik napról atallni a másikra azt rövid távon is tönkre teheti már.
14/14 anonim válasza:
#10 a cigaretta meg az alkohol is egészségtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!