Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az a munkaóra, amit...

Mennyi az a munkaóra, amit még lazán ledolgoztok egy hónapban?

Figyelt kérdés

És mennyi az,ami már komolyan feszegeti az fáradság küszöbötöket?

Mit dolgoztok?

2023. szept. 30. 15:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Nálam : 190 óra még oké, 200 fölött már fáradok. Szociális munkás vagyok és 30 éves
2023. szept. 30. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

160 óra okés, azaz a kötelezőm. Ha túlórát, műszakot kéne vállalnom, nem dolgoznék itt.

De egyébként nem dolgozom egy hónapban ennyit sem, mert nincs annyi task, illetve gyorsan végzek a dolgokkal +automatizálok sok mindent. Átlagban olyan havi 100 órát dolgozom.

Utómunka stúdiónál vagyok VFX supervisor

30/N

2023. szept. 30. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Én 160 felett nem dolgoznék, vagy csak nagyon kevés ideig. A munkám alapból szellemileg megterhelő és kell a pihenés ahhoz hogy később is minőségi munkát tudjak végezni.

Őszintén a legtöbb esetben napi 5-6 óra ami tényleges munka és az idő alatt bőven teljesítem azt amit elvárnak tőlem.

Én backend programozással foglalkozok.

2023. szept. 30. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Amúgy pusztán a változatosság kedvéért az ilyenek mint tanárok,pékek,tűzoltók,ácsok, kamionsofőrök .. Ők hol vannak? :)

Kicsit olyan mintha itt mindenki IT szakember lenne ezen a platformon.

2023. szept. 30. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

Amikor nagyon kell, akkor ledolgozok egy héten 80 órát, de akkor következő héten a 40-et sem vállalom. Legyen mondjuk havi max 200 óra, ha annál több lenne, akkor kérek egy gyakornokok, akinek kiosztok részfeladatokat.

Bank, quant.

2023. szept. 30. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg 180-200 órát dolgozok egy benzinkúton, 12 órás egy munkanap. Vannak pihenő napok, így kilehet bírni. De, volt olyan munkahelyem, ahol havi 300 órát dolgoztam, az fárasztó volt.
2023. szept. 30. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Hivatalosan 168 óra. De amúgy ha azt számolom, amennyit rendesen odafigyelek, akkor 100 óra alatt van.

Szellemileg elég megterhelő munkát végzek

2023. szept. 30. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Én átlag 200 munkaórát tolok le, plusz a hétvégék ha olyan van. Üzleti elemző vagyok
2023. szept. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!