33 vagy 50%-ot fognak vonni?
2 személyi hitelemmel kerultem fel BAR-ra.
Egy bank. Egy behajto.
33 vagy 50%-ot fognak vonni?
Ha mindkettő végrehajtóhoz került, s jogerős a végzés, akkor a munkáltató 50%-ot fog vonni a fizetésedből + inkasszó kerül a bankszámládra, + végrehatási bejegyzés kerül a neveden levő bármilyen ingatlanra.
Ám, ezt megelőzheted, ha kifizeted a tartozást a végrehajtónak, esetleg megállapodsz vele részletfizetésben.
Nincs ingatlan se kocsim. Inkasszo se fenyeget mert postai úton kapom a fizetésem.
Akkor 50%. Köszönöm
"És akkor mi van??? Tragedia"
Semmi nincs, csak feleslegesen ne fárasszál bennünket, hogy két helyre is le kelljen írni azt, amit egy helyre is bőven elég, ha ugyanaz a kérdező és a kérdés is azonos.
Ha tudtam volna, hogy ilyen a segítőkész válaszolókhoz való hozzáállásod, nem válaszoltam volna most kora reggel a másik posztodnál azzal kapcsolatban, hogy jelenleg mégsem tiltottak a fizetésedből.
Innentől kezdve ha probléma lesz vele kapcsolatban, álmodd meg a megoldást is hozzá! Ha nem sikerül megálmodni, akkor megmondom, hogy mi van -> Tragédia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!