Vajon rögtön fognak vonni 33%-ot ha visszamegyek dolgozni?
Gyed-en vagyok most.
A behajto küldött levelet hogy számlámra érkező fizetésemből vonni fognak. Azonnal hívtam őket hogy GYEDbőo ne merjenek főleg nem családiból. Ezek gyerek után járó jarandosagok nem munkabér. Oké. Megegyeztem velük ez volt decemberben. De biztonság kedvéért mindent postai úton kértem gyedet és családit is.
Ha visszamegyek marad ugyanúgy a postai út azon már nem varialok a fizetésem is ezúton fog eljutni hozzám de vajon rögtön vonni fognak? Rögtön kapcsolnak a munkaugyisek hogy 33%-t tőlem vonni kell?
A ceg nem fog postai uton kifizetni. Max kpban de siman lehet hogy csak bankszamlara..
Ha nem is egybol de hamar jelezni fogjak a dolgot, feltetelezem a vegrehajto irodajaban sem idiotak dolgoznak, csak feljegyeztek maguknak hogy Gipsz Jakabnenak mikor jar le a gyede, utana barmikor megkereshetik a munkaltatod..
Sot, lehet hogy mar most szoltak a munkaltatodnak akihez visszamesz hogy amint munkaban allsz levonasod lesz.
1es.
De igen a fizetésem is postai úton kérhetek mert ők a gyedem kifizető helye is. Tőlük kapom azt is.
Mondták is hogy akkor ne varrialjak ha visszamegyek marad postai úton.
Ki keri manapsag postai uton. Jezusom. Lassú, magas dija van.
A levonast a postaval sem uszod meg, max inkasszalni nem tudjak, de ha amugy is vonnak 33%ot akkor nem is fogjak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!