Mi az ennyire hihetetlen ezen?
2019-ben egy nagyobb sporteseményen dolgoztam csapatvezetőként, tolmácsként. Mivel jól beszélek Franciául (felsőfokú szinten) ezért egy afrikai csapathoz osztottak be (mivel náluk francia a hivatalos nyelv). Szerződéssel volt a munka, és remek pénzt kaptam érte. 1 hétre 200 ezret. Ezt beleirtam az önéletrajzomba de mondta az egyik ismerősöm hogy ne írjam bele mert senki nem fogja elhinni.
Kérdezem, tényleg ennyire hihetetlen?
Miért hallgatnál az ostoba ismerősödre?
Fel sem merülne bennem, hogy ne írjam bele, ha releváns információ. Annyira befolyásolható vagy, hogy hihetetlen.
"Nagy luxus lenne, ha a munkahelyem (iskola) fizetné az útiköltségem legalább egy részét..."
Ha más településen laksz, mint a munkahelyed, akkor kötelessége.Nem választás kérdése.
Állami intézmény meg különösen nem teheti meg,hogy nem fizeti.
Te miről beszélsz? Stroke-od van?
22 éves vagyok és egyetemista. Szerinted tudtam eddig évekig dolgozni kedves utolsó válaszoló?
És nekem az a 200K 1 hétre igen is jó pénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!