Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az gyanús ha 1 cég egy bizonyo...

Az gyanús ha 1 cég egy bizonyos pozícióra már július óta (tehát 3 hónapja) keres embert?

Figyelt kérdés
Az ilyet szerintetek jobb meg se pályázni? Munkahelyet váltanék de ezt az álláshirdetést már nyár közepe óta látom.. valami oka csak van,hogy nem talál a pozícióra embert 3 hónapja.

2023. szept. 25. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
nem
2023. szept. 25. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen munkáról van szó?

Minden is lehetséges. Korábban voltam olyan helyen, ahol elmondták a feltételeket és visítva menekültem. Vállalhatatlan. Leendő kolléga is mondta, hogy néhány hét után felmondanak az emberek. Lehet olyan is, hogy nincs megfelelő ember, a céggel nincs semmi baj.

2023. szept. 25. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Gyanús, hogy adócsaló cég van a hirdetés mögött, sok ilyen kizsigereli a dolgozóit, így nem csoda, hogy nem találnak munkaerőt, illetve gyakran hirdetnek a folyamatos elvándorlás miatt.
2023. szept. 25. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
21%
a 3 honap az meg semmi, majd ha eveken keresztül van kinn folyamatosan a hirdetes... mi kb 1 eve keresünk embert egy adott poziciora, de nincs egy epkezläb jelentkezö akire rä mernek bolintani, hogy jöhet...
2023. szept. 25. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Az "én helyemre", pontosabban kollégám helyére legalább tavasz óta, azaz fél éve keresnek. Akkor lépett le az első fecske.

Az már más kérdés hogy azóta én is kiléptem, mostmàr valóaz én helyemre is. Nagy cégeknél, nagy csapatokban, ahol többen is végzik ugyanazt a munkakört, lehetséges hogy folyamatos a keresés. 10 emberből biztos hogy van minimum egy aki épp kilép / szülni megy / előrelép, ezért pótolni kell. Az is lehet, hogy a 3 hónapodat megelőző időszakban volt valamiféle létszámstop, és csak egyesével, egymás után tudják töltögetni a helyeket. Gyanúsnak nem mondanám, de nem árt tudni az okokat. Normális esetben, ahogy írtam, nem egyetlen embert keresnek hónapokig, csak ez a hirdetésből nem derül ki.

2023. szept. 25. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Mi 8 hónapig kerestünk egy szakembert, nem volt jelentkező, aki pedig volt nem rendelkezett azokkal a skillekkel, amik kellettek a pozihoz.
2023. szept. 25. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs egyértelmű válasz.

Gyanús lehet, mert lehet azt is hinni, hogy olyan szintű a fluktuáció, hogy jobb állandó jelleggel hagyni egy hirdetést, mert átlag 3-6 hónapot marad valaki.

De simán lehet, amit többen előttem is leírtak, hogy nem találják a megfelelő jelöltet, vagy borzasztóan hosszú kiválasztási folyamat zajlik a háttérben. Ez multiknál elég jellemző lehet.

Szóval ennyiből nem lehet eldönteni.

2023. szept. 25. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
A mai helyzetben igen, gyanús. Vagy szarul fizet, vagy a munka körülmények szarok, vagy csak önéletrajzot gyűjtenek/piacot kutatnak.
2023. szept. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!