orvosok, főleg sebészek keresnek k*rva jól ott, most néztem meg egy plasztikus átváltva forintra havi átszámolásban 16millió bruttót visz haza, ami azért nem gyenge:DD
viszont európai diplomát nem fogadnak el, az ottani egyetemek pedig rohadt drágák és nem nagyon van állami támogatás se
2023. szept. 24. 23:10
5/13 anonim válasza:
Az én végzettségemre mindig azt mondták, hogy egy rakás fs. Én szeretem a szakmám és lám-lám a végére nagyon jól meg tudok belőle élni és szeretem, amit csinálok. Szerintem ez a lényeg. Minden szakmából meg lehet élni, ha elég jól csinálod.
2023. szept. 25. 04:59
6/13 anonim válasza:
#5 S mi lenne az a szakma?
2023. szept. 25. 09:35
7/13 anonim válasza:
Ugyan azok mint Magyarorszagon.
Pl takarito, szobalany, betanitott munkas rosszul keres.
Szoftvermernok, orvos, ugyved, pilota, jol keres
A tanarok USA-ban sem keresnek jol, bar egy tanar hazaspar azert kozepes szinten siman megél.
Rendőrök is megtudnak ütni egy középosztálybeli szintet.
2023. szept. 27. 16:36
8/13 NTBS válasza:
A magasan kvalifikált jól keres.
Az alacsonyan kvalifikált rosszul keres.
Ez az átlag.
2023. okt. 13. 12:37
9/13 anonim válasza:
Általában egy mexikói kertész, vagy takarító rosszul keres és egy tipp-színész, spóroló, vagy bróker esetleg ügyvéd nagyon jól.
2023. okt. 16. 15:47
10/13 anonim válasza:
H1b munkavizum elég nehéz dolog oda , novereket és programozokat kerestek jócskán tapasztaltakat legutobb amikor én néztem. Hivatalos úton egy szakmával elég karcsuak lesznek az eselyeid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!