Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzed maradt fizetésig?

Mennyi pénzed maradt fizetésig?

Figyelt kérdés

2023. szept. 24. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Ennek mi értelme? Nyilván rengeteg embernek kb semmi, de ők nem itt vannak. Rengeteg embernek milliók, milliárdok.

Én pl azon szerencsések közé tartozom, akiknek csak annyi a kérdés, hogy mennyi maradt félretenni, befektetni, de sem a mennyiségből, sem az itt bejövő néhány válaszból nem tudsz sokmindent leszűrni.

2023. szept. 24. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

A rekordom kb 3000 ft volt a számlán. Persze készpénzem volt, meg más számlán volt euróm, állampapírom, stb.

Most már figyelek arra, hogy 2-300 ezer mindig maradjon a számlán, a megtakarításaimhoz meg nem nyúlok, az minden hónapban gyarapodik.

2023. szept. 24. 22:47
 13/18 anonim ***** válasza:

#6: bocs, autokorrekt.

'Helyetted' helyett 'helyedben' akart lenni 😅😅

2023. szept. 25. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:
pár ember itt irigy egy kicsit én úgy látom ezzel a leszavazásokkal, nekik is üzenem, hogy ti is ki tudtok költözni, megvan az X ott is :DDDDDDDDD
2023. szept. 25. 10:36
 15/18 anonim ***** válasza:
A fizetésem 40-50% félre teszem.
2023. szept. 25. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Egyébként, ha az segít, sok-sok évig egyetem és kezdő évek alatt örültem ha van még 1-2 ezer Ft-om, mielőtt hazamentem kuncsorogni. Ez nem volt rövid időszak, 5-6 év. Aztán elkezdtem végre komolyan dolgozni (nem diákmeló, mert ott is gürcöltem végig), ekkor már beosztható volt a pénz, megtakarítás szinte semmi nem maradt, de legalább nem kéregettem. Aztán haladtam, összespóroltunk egy esküvőre, gyerkőcre, kis lakás beugrójára.

36 évesen tartok ott, hogy jóval több a megtakarításom, mint a hitelem és már csak azt kell néznem, hogyan tudom megvenni álmaim házát hamarosan, mennyi kell még hozzá, nem pedig az, hogy mennyi marad hó végén. Nyilván ez sok gürizéssel jár továbbra is.

Fontos szerintem, hogy ne túl nagy célokat tűzz ki. Mikor 2 millió Ft-om volt, nem házat akartam venni medencével, hanem kis panelt. Nem bmw-m volt, hanem 16 éves nissanom. És így tovább lépésenként felfelé.

2023. szept. 25. 22:23
 17/18 anonim válasza:
Egy teljes és egy fél tanári állás mellett, amit szívvel-lélekkel csinálok, bizony alig marad a hónap végére...
2023. szept. 27. 10:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak szívvel lélekkel nehéz bevásárolni az a baj
2023. szept. 27. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!