Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Maradnátok egy olyan helyen,...

Maradnátok egy olyan helyen, ami három hónapja már fizetésképtelen?

Figyelt kérdés

Nemrég hagytam ott ezt a céget. Nem nevezem meg,mert nem is ez a lényeg.

Azóta új helyen vagyok, àm meglepődve tapasztaltam,hogy a 20 fős csapatból hárman mentünk el.

"Várunk, nem tudunk mit csinálni"

Mindig ez a válasz a miértekre.

Június óta szinte a csőd közelében táncol a hely. Bevételeket, normatívákat inkasszózza a Nav.

A vezetés kitart. Szerintük harcolni kell az igazságért, a minket megillető pénzért és majd januártól talán minden helyreáll.

Ennek ellenére június óta nem tudnak munkabért utalni. Aki nagyon kétségbeesett levelet írt, az kapott 50-100 ezret, de tulajdonképp mindenki a pénzét várja.

2023. szept. 24. 10:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Te szívesen fizeted a gyerektartást egy olyan nőnek, aki folyamatosan téged gyaláz és pocskondiáz?

2023. szept. 24. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11: Csakhogy a törvény betartása pont nem kedv és szívesség függvénye. Pont azért vannak a törvények hogy ne így legyen. Mégha a hűbérurad szeretne is máshogy viselkedni
2023. szept. 24. 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
#12 Ha igazságtalanság ér, akkor perelni kell!
2023. szept. 24. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:
#13: Jogállamban igen
2023. szept. 24. 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Maximum két napot, ha harmadikon sem jön meg a fizu én lépek.
2023. szept. 24. 11:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én otthagynám ezt a munkahelyet és a munkaügyi bíróságon is megjelennék.
2023. szept. 24. 14:05
 17/18 anonim ***** válasza:
1 napot se dolgoznék fizetés nélkül. Ha nincs pénz nincs munka se.
2023. szept. 24. 14:55
 18/18 anonim ***** válasza:

"Maradnátok egy olyan helyen, ami három hónapja már fizetésképtelen?"

Nem minden élethelyzet ilyen egyszerű. Nyilván próbálják megoldani a dolgokat, tehát a dolgozó próbál hinni benne.

Azokat, akik ott vannak még mindig, egyáltalán nem tartom bolondnak. Inkább kényszerhelyzetben lévőknek. Tudom miről beszélek, mert voltam hasonló szituban. Ha egyértelművé tennék, hogy nem várható megoldás, nyilván ők is könnyebben lépnének. Van, aki a kora miatt nem ugrál máshova, és próbál hinni. Van, aki a végzettsége, képességei miatt gondolja úgy, hogy nem fog könnyen más munkát kapni, még ez is jobb a semminél.

Nem vagytok egyiknek sem a helyében. Én is könnyen járattam a számat, hogy 1 napot sem dolgoznék fizetés nélkül, de amikor benne voltam egy ilyen helyzetben, igencsak átértékeltem a világot, az elveimet. Sok szempontból...

2023. szept. 25. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!