Mennyi a reális bér számomra?
Igazából olyan szempontból releváns a #1 válasza hogy rendes képzettséggel ez elég szerény fizetés.
A stílusodon pedig azt hiszem van mit csiszolni.
Br 500 felett kéne minimum lenned
#3 sajnos tudom, hogy kevés. A szakmai gyakorlatomat töltöttem a cégnél, és ígéretet kaptam, hogy érdemi emelés várható a diplomám megszerzése után, ez azóta sem történt meg. Br. 550-600 amire gondoltam, jelenleg alig kapok többet, mint gyakornokként.
#4 sajnos Magyarországon nem a képzettségekhez vannak igazítva a fizetések, itthon a diploma már lassan semmit nem jelent, a kétkezi munkások országa leszünk. A stílusomrol pedig annyit, hogy nem degradálni szerettem volna az első válaszoló munkáját, dolgoztam gyárban közel 1 évet, tudom hogy fizikailag és szellemileg is kimerítő, nem is bírja mindenki. (én sem bírtam)
#5 Kb reális az igényed célszerű fölé lőni mondjuk egy kicsivel mondjuk 650 -el mert úgyis egyezkedni fogsz a céggel.
Versenyszférában pedig nem a képzettség a lényeg hanem az érték amit a cégnek teremtessz, illetve a kereslet-kínálat aránya, de ez nem MO specifikus dolog.
Plusz a fizetésedért neked kell megküzdened, miért fizetne a cég többet, ha te megcsinálod fele annyiért.
Éjszakázol is azért a pénzért? Mert akkor jól át bhasnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!