Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a reális bér számomra?

Mennyi a reális bér számomra?

Figyelt kérdés
Közgazdász diplomával (nem psz), 1,5 év könyvelőirodában szerzett junior könyvelői tapasztalattal és felsőfokú angol tudással milyen bruttó bér lenne a reális?Jelenleg br 380 ezer + havi 25 ezer cafeteria a fizetésem, nyugati orszagrész, megyeszékhely. Multikat nézegettem, ahogy látom ott jobbak a fizetések.
2023. szept. 23. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Én gyárban gépkezelőként keresek ennyit. Diploma nélkül
2023. szept. 23. 18:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Örülök neki, én pedig hétfőtől péntekig 8-16-ig ülök egy klimatizált irodában a belvárosban, szabad hétvégékkel, éjszakázás és folyamatos műszak nélkül, ami köztudottan halmozottan károsítja az emberi szervezetet. A te fizetésed semmilyen szempontból nem releváns számomra. Imádom, hogy minden ilyen kérdés alá jön valaki aki, egy teljesen más területről beböfögi, hogy mennyit keres. Ez legalább olyan, mintha egy kamionsofőr írná meg a bérét, nem releváns számomra.
2023. szept. 23. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Hát mondjuk alaphangon dupla ennyi lenne a minimum, amiért én az életidőmet áldoznám bármire. A cég rajtad naponta, ha rosszul megy akkor két nap alatt keres ennyit.
2023. szept. 23. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Igazából olyan szempontból releváns a #1 válasza hogy rendes képzettséggel ez elég szerény fizetés.

A stílusodon pedig azt hiszem van mit csiszolni.

Br 500 felett kéne minimum lenned

2023. szept. 23. 18:58
 5/10 A kérdező kommentje:

#3 sajnos tudom, hogy kevés. A szakmai gyakorlatomat töltöttem a cégnél, és ígéretet kaptam, hogy érdemi emelés várható a diplomám megszerzése után, ez azóta sem történt meg. Br. 550-600 amire gondoltam, jelenleg alig kapok többet, mint gyakornokként.

#4 sajnos Magyarországon nem a képzettségekhez vannak igazítva a fizetések, itthon a diploma már lassan semmit nem jelent, a kétkezi munkások országa leszünk. A stílusomrol pedig annyit, hogy nem degradálni szerettem volna az első válaszoló munkáját, dolgoztam gyárban közel 1 évet, tudom hogy fizikailag és szellemileg is kimerítő, nem is bírja mindenki. (én sem bírtam)

2023. szept. 23. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

#5 Kb reális az igényed célszerű fölé lőni mondjuk egy kicsivel mondjuk 650 -el mert úgyis egyezkedni fogsz a céggel.

Versenyszférában pedig nem a képzettség a lényeg hanem az érték amit a cégnek teremtessz, illetve a kereslet-kínálat aránya, de ez nem MO specifikus dolog.

Plusz a fizetésedért neked kell megküzdened, miért fizetne a cég többet, ha te megcsinálod fele annyiért.

2023. szept. 23. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Na most én kíváncsiságból megnéztem, hogy mennyi bruttó 500 ezernek a nettója(külföldön dolgozom, nem vagyok tisztában az itthoni bérekkel), hát mit mondjak, én szörnyethalnék, ha nekem ennyi fizetésből kellene megélnem. Pedig én is nagyon fiatal vagyok, de nem értem, hogy tudnak emberek ennyi pénzből megélni.
2023. szept. 23. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
It-n kivuli betanitott munkara boven jo.
2023. szept. 23. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Éjszakázol is azért a pénzért? Mert akkor jól át bhasnak

2023. szept. 23. 23:14
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Én br 1 milliát adnék neked. De csak ha jó nő vagy. Ha nem akkor fel sem vennélek.
2023. szept. 24. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!