Milyen munkakörökben lehet 17500 forintos nettó órabért elérni, havi 168 órában?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 08:34
11/15 A kérdező kommentje:
#10.
Tehát akkor neked havi szinten maximum a fele van meg annak amit írtam, de inkább alatta… Persze nem rossz ez sem, biztos ügyes fodrász vagy.
2023. szept. 24. 18:08
12/15 anonim válasza:
Havi szinten igen, attól függ mint kell csinálni. Van hogy megvan óránként annyi, amit írtál, de nyilván nem mindig ugyanazokat csinálom.
14/15 anonim válasza:
"Fodrász vagyok, egy Balayage 70K, 3 óra alatt csinálom meg. Szinte minden napra jut egy ilyen, mellette sok más. Nyilván ez bruttó, de a havi 1.1-1.4M nettó meg van, heti 2 szabadnappal, vállalkozóként."
Úristen. Férjed, partnered mennyit keres?
15/15 anonim válasza:
Anyám itt a falusi kocsmában keres 200 nettót havonta. Kb. 900 nettóra jön ki az órabére.
Szerintem még egy amerikai melósnak sincs ilyen magas órabére amit írsz.
Egy ügyvédnek viszont simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!