Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásajánlat bére módosulhat?

Állásajánlat bére módosulhat?

Figyelt kérdés

Ha megpályázok egy állást, megadom a bérigényemet, majd a állásinterjú után küldenek egy állásajánlatot, melyben az ajánlott bér alacsonyabb az általam kérttől.

Ebben az esetben az ő általuk ajánlott bér ugyanolyan kiindulópont mint az általam igényelt, és meg lehet egyezni a kettő között valahol, vagy az ő ajánlatuk fix, és ennyiért vagy elfogadom vagy nem?

Én úgy gondolom, hogy ez utóbbi, de azért kíváncsi vagyok.

(mert pl. ha egy lakásvásárláshoz hasonlítom, akkor az eladó mond egy irányárat, én teszek egy ajánlatot, és a kettő között félúton megegyezünk)

2023. szept. 21. 10:04
A kérdező szavazást indított:
Igen (módosulhat)
Nem (fix)
8 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Módosulhat, de cégtől függ. Ha egy nagy multitól kaptál hivatalos offert, az abban lévő bér már nem fog módosulni, az lesz a szerződéséedben is.

Kisebb cégeknél viszont még módosulhat.

2023. szept. 21. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!