Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen álláslehetőségeket...

Milyen álláslehetőségeket tudtok ajánlani Győrben 6 vagy 8 órában?

Figyelt kérdés
Jelenleg alkalmi munkát végzek de eddig csak 3szor voltam a próbanappal együtt. Konyhai kisegítő vagyok 6 órában de inkább hétvégére kellenék mindig vagy néha 1 2 nap hétköznap. Jobb mint a semmi de szeretnék egy állandó munkahelyet hétfőtől péntekig 6 vagy 8 órában hogy biztosítva legyek tb ügyileg is. Itt max 15 napot dolgozhatnék de a többi napra nem vagyok biztosítva. Van egy 3 éves kislányom most kezdte az ovit és 2 nap után megint beteg lett. Kisgyerekes anyukák akiknek ennyi idős gyerekük van ti milyen állást vállaltatok ami rugalmas családbarát hely? Győr, Bana vagy Bábolna jöhetne szóban.
2023. szept. 20. 14:00
 1/1 anonim ***** válasza:
54%
Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül nem vagy biztosítva, csak, ha fizeted magad után a tb-t. Havi 9600 forint. Keress győri fb csoportokban, profession, indeed felületén, vagy munkaerő közvetítőn keresztül.
2023. szept. 20. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!