It Magyarországon a kukás kocsin dolgozok mennyit kapnak fizetést a rakodok??
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében dolgozom rakodó vagyok és
210ezer Ft nettó a fizum
ez kevés ezért a munkáért állítólag pl:Győrben ennek a dupláját is meg keresik a dolgozók ugyan ezel a munkával.
A kezdő az 450.000 bruttó, erre jön egy kis kafeteria kb évente 300.000, a töbi meg a cégnél eltöltött évek számától függ, meg hogy van e gyereked, hány van stb.
Én bkv-s vagyok, 33 nap jár fizetett szabadság egy évbe (életkor plusz egyéb pótnapok), abból két három hetemet el szoktam "adni". Azaz elmegyek alkalmi munkákra így kapom a szabadságpénzt meg az alkalmi melóért az 1600-as órabért is, azaz egyetlen nap akár 30-40 ezret is kereshetek persze ez csak pár hét évente.
De ebből van a nyaralásra lóvé...
"Győrben ennek a dupláját is meg keresik a dolgozók "
Ja, bruttóban.
Gondolom azért van folyamatosan évek óta felvétel a GYHG-nál kukásnak mert nettó 400 felett kapnak...
Amúgy hatalmas tisztelet neked kérdező a munkádért, nélkületek a koszban és mocsokban járnánk az utcákon!
5 ős
Köszönöm szépen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!