Szerintetek ez jónak számít?
Jelenleg technikus vagyok, de épp csinálom a mérnökit.
Br. 700 000 ft az alapbérem (5-6 éve vagyok a cégnél), állandó nappalos munkarendben. Plusz kb. évi bruttó 2,1 millió (3 havi bér) az éves jutalmam a fizetésen felül.
Tolna megyében élek.
Szerintetek ez jónak számít? Nyilván mérnöki elvégzése után emelkedni fog.
Tudnék, műszakozva. A suli miatt ezeket a dolgokat elengedtem és érdemi különbség a jelenlegi végzettségemmel nem lenne.
A havi bérem nettó 465 000, a jutalom pedig nettó 2.1 misi. Az leosztva éves szintre havi 581 000 nettó. Nappalos munkarendbe, technikusival szerintem nem rossz, hasonló végzettséggel és munkahellyel rendelkező ismerőseimnek nincs ilyen bére.
A műszakossal kb 30-40 ezerrel lennék előrébb az itt található egyik legnagyobb cégnél, a többinél hasonló lenne a fizu vagy kevesebb.
Vegyipar.
Pozíció váltással tud nagyot ugrani, arra pedig van esélyem.
Alapvetően elég jó fizetésemelések vannak évek óta, mert nagy a profit. Évi 2 darab van és az összege mindig 13-14% körül van. Ennél a bérnél az már nem rossz. A következő emelésekkel simán bemegyek az nettó 500 felé.
Én jelenleg a környezetemből ítélve, nem a "vállalkozói" rétegből akik elvileg tele vannak, gyakorlatilag meg mindig kiderül hogy mégse, arra jutottam hogy erre fele ez a hely, ezzel a végzettséggel egy 10-es skálán talán valamerre a 7 fele helyezkedik el. Pl a fizikai munka 0, full irodai az egész. :D Pl villamosmérnök ismerősöm az eon-nál alacsonyabb bruttó bérrel rendelkezik mint én (pár tízezer forinttal), és csak azért jobb a bére mert egy hónapban 3 héten ügyel. Az ilyenekből kiindulva írtam azt hogy 10/7. Nyilván nem egy IT bér, de nem is akarok az lenni mert szerintem unalmas.
#8 Pont errol beszelek, bizonyos mernoki munkak egyszeruen nincsenek megfizetve.
Tudod ki a f_om menne el az eon-hoz 450-ert.Meg a duplajaert se. De meg is van aki elvallalja, ezert megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!