Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megteheti egy diákszövetkezet,...

Megteheti egy diákszövetkezet, hogy nem fizet ki időben, esetleg egyáltalán nem fizet ki?

Figyelt kérdés
Rendesen meghurcolnak az egyik diákszövetkezetnél...Állítólag rossz számlaszámot adtam meg, és ezért nem kapok fizetést. Létezik ilyen??
2010. okt. 17. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
tán be kéne menni leellenőrizni, milyen bankszámlaszámot adtál meg...de pl egy régi munkahelyemen a kolléganőm azért nem kapott fizetést, mert a pannon takszövös számlaszámát nem ismerte fel a munkáltatónk rendszere, hanem rossz számlaszámként visszadobta
2010. okt. 17. 15:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Váltig állítják, hogy rosszat adtam meg..Pedig nem. Nálam volt a banki szerződésem, amiről kiírtam a számot. És ugyanezt a számot küldtem el nekik ellenőrzésre..

Másrésztmeg ha nem az enyém az a szám, el sem tudják küldeni, mert vissza dobja a gép, és nem tudnak utalni. AZ enyém viszont el lett. A banknál semmi gond, és 2 hét átfutási idő szerintem erős túlzás..

2010. okt. 17. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj be és beszélj velük. Nyáron nekem egy hónapot csúszott a fizetésem a rossz adminisztráció miatt. Szóval igen, létezik sajnos.
2010. okt. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!