Tiszavirág Call Centerről mi a véleményetek Debrecenbe
vannak és a Telekom partnere. Mi a véleményetek róla?
#call center #Tiszavirág Kft. #Telekom partnere #Tiszavirág Call center fizetés #Debrecen Call center
10-es te írtad ki a kérdést. Vagy a másik agyféltekéd.
2023. okt. 15. 11:30
12/22 A kérdező kommentje:
tettem hogy kiírtam a kérdést*
és köszönjük hogy hozzászóltál.
2023. okt. 15. 11:34
14/22 anonim válasza:
2023. okt. 15. 12:49
15/22 anonim válasza:
Lehet a kérdező skizo de a válaszait megerősíteni tudom.Ha kirugnak a betanítási díjat fizesd ki ami a munkád kötelező része... hát igen magyarország előre megy:D valaki nagyon védelmezi ezt a céget, lehet le lett járatva de akinek van esze nem jön ide:D
2023. okt. 15. 12:59
15, szerintem te is a kérdező vagy. Egyébként ki védelmezi ezt a céget, mert szerintem rajtad kívül senkinek nincs vele tapasztalata.
2023. okt. 15. 13:41
17/22 A kérdező kommentje:
megnyugtatlak nem vagyok a 15 :D De valóban miért van az hogy azonnal reagálsz? ha nem érdekel miért aggódsz mit beszélnek róla? Próbáld ki milyen főleg ha lehúznak pénzel és gyere véleményezni:DDD
Szerintem nagyobb problémákat vet fel az, hogy a saját kérdésedre válaszolgatsz össze-vissza belebonyolódva, hogy mikor vagy a kérdező és mikor a válaszoló, mint az, hogy én "azonnal" reagálok. Eszem ágában sincs ilyen rabszolgamunkát végezni, úgy hogy élből tudható, hogy még akkor is lehúznak. Mert gondolom a szabályokat azért csak közölték veled mielőtt leszerződtél velük, gondolom volt munkaszerződés is, különben mi alapján húzhatnának le tőled pénzt.
2023. okt. 15. 16:12
19/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem közölték a szabályokat.Szerződés volt de mint kiderült semmi ami benne szerepel nem állja meg a helyét a jogszabályokkal szemben, nem kellett volna visszautalnom a pénzt. De mint írták első válaszokban pénzmosó cég. Remélem tudtam segíteni az embereknek hogy ne legyenek megkárosítva ezáltal hogy leírtam az esetem. Ami téged piszkosul zavar.
Kérdező, válaszoló vagy akármi is vagy. Engem egyáltalán nem zavar az, ha megosztod a rossz tapasztalatodat ezzel a céggel kapcsolatban, de ahogy te ezt itt levezényelted eléggé meg kérdőjelezheti a szavahihetősegedet. Tégy fel egy kérdést, alatta pedig a magyarázó szövegben szépen leírhatod, hogy mi volt a tapasztalatod, de ez, hogy összevissza két külön regről írosgatsz itt magadnak az azért elég fura.
Az eseteddel kapcsolatban, ha a szerződésben nem volt ilyen kitétel, hogy neked vissza kell utalnod nekik összegeket akkor nemértem mi kötelezett téged arra, hogy mégis visszautalj. És ha már azt is tudod, hogy az egész jogszerűtlen volt akkor miért nem teszel feljelentést a cég ellen? Mer igazából úgy segítenél másokat abban, hogy ne verje át őket ez a cég, ha a hatóságok fellépnek ellene.
2023. okt. 15. 16:44
Kapcsolódó kérdések: