Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetek fideszes bértroll?

Hogyan lehetek fideszes bértroll?

Figyelt kérdés

2023. szept. 18. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
(Azok a szolgák/zombik ingyen dolgoznak a gazdájuknak. A ‘bér’ a nevükben csak amolyan eufemizmus)
2023. szept. 18. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Halgass a szívedre szavazz a Fideszre!
2023. szept. 18. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Aki ilyen hü lye kérdést ír ki, az lehetőleg sehogy se legyen a Fidesz közelében se!!
2023. szept. 19. 10:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Talán konkurencia lennék a szellemi holdudvarnak? Mészáros vagy Tóth Gabi szintjét hozom.
2023. szept. 19. 11:57
 5/10 anonim ***** válasza:
miért? A szocik, dékások, ... már nem fizetnek jól? Mókahelyet váltanál több fizuért?
2023. szept. 19. 14:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Álellenzéki vergődés sohasem vonzott. Hacsak a NERes pártokból (értsd parlamenti pártokból) lehet választani, akkor gondolom a Fidesz fizet a legjobban, pl. Megafon. Vagy tévedek?
2023. szept. 19. 15:41
 7/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Először is szerezz be anyukádnak egy vagonnyi csuklás elleni pirulát.
2023. szept. 19. 16:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Ő már sajnos nem fog csuklani a jó kívánságoktól, de köszönöm kedvességed 😘
2023. szept. 19. 16:53
 9/10 az agy ***** válasza:
Ha ennyi eszed van, hogy bármelyik párt oldalán komisszárkodnál, inkább menj el juhásznak. Hosszú távon jobban jársz, ha birkákat terelgetsz. Amúgy látszik a mosolyodon, hogy troll vagy a bal alsó fiókból.
2023. szept. 25. 01:33
 10/10 anonim válasza:
Nem értem, hogy az orbánista érzelmű kollégának miért kell megsértődni ezen a kérdésen. Én már ugyanezt konkrétan kérdeztem négyszemközt is a FB-on egyértelmű bértrolltól. Mindannyiunknak nyilvánvaló, hogy ez egy létező (és valószínűleg valemynnire jól fizető) jövedelem, ha pedig így van, akkor hagyjuk már az álszenteskedést. Van ilyen, kilúgozott lélek és szív mellett szeretnék én is valamennyire megélni belőle. Szóval a kérdésre a válasz?
2023. szept. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!