Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fordítási lehetőségek...

Milyen fordítási lehetőségek vannak, amiért pénzt is kaphatok?

Figyelt kérdés

Másfél éves kisgyerekkel vagyok itthon és szeretnék valamit dolgozni mellette. Itthonról végezhető rugalmas beosztású munka érdekel, lehet 8 órás is. Turizmus vendéglátás szakon végeztem eredetileg, de nem sokat dolgoztam a szakmában, sokszínű tapasztalatokkal rendelkezem. Azért gondoltam a fordításra, mert jól tudok angolul, és nem szeretném ha elkopna a tudásom, illetve ezt talán még a gyerek mellett is tudom csinálni. Csak az a baj, hogy konkrét fordító állásokat nem találtam, viszont nincs ötletem, hogy hogy máshogy lehetne belőle bevételem.

Esetleg más munkakör is érdekel, ha van jobb ötletetek.

2023. szept. 18. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

2023 van. Az átlagos, ingyenes AI algoritmus jobban, es egy masodperc alatt elvegzi a fordítók munkáját. Csak utómunkákra van szükség, ami tized annyi embert igenyel. Viszont megelni fordításból ugyanannyian szeretnének. Szóval ezzel versenyzel, referenciak nelkul.

2023. szept. 18. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakfordításokat talán nem mernek 100%-ban AI-ra bízni. Gyógyszerészet, orvostudomány, gépészet, pénzügy-számvitel, adójog stb területeken ha van szaktudásod amire támaszkodhatsz fordításkor, akkor talán te lehetsz a kiválasztott.
2023. szept. 18. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Egy sima egy fordított, 19-re lapot, de még ne hívjad a papot!
2023. szept. 18. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudsz hivatalos fordítást készíteni (mert nincs ehhez szükséges végzettséged) akkor az angol fordítást felejtsd el.

Egzotikusabb nyelven (kínai, japán, koreai) lenne esélyed papír nélkül, de angolul olyan sokan tudnak, hogy fordítót jobbára csak az alkalmaz, akinek hivatalos vagy hiteles fordítás kell.

2023. szept. 18. 12:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Franciát és hébert is tanultam, de azokból nincs nyelvvizsgám.

Esetleg más munkakör ami szóba jöhet?

2023. szept. 18. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!