Akik havi nettó 1 milliót keresnek mit dolgoznak?
Figyelt kérdés
Mivel lehet keresni ahová be is lehet kerülni nettó 1 millió Vagy e feletti fizetést?2023. szept. 14. 18:33
11/26 anonim válasza:
Network architecht vagyok 7 év tapasztalattal ccnp enterprise minositessel
12/26 anonim válasza:
Devops mérnök vagyok ami kb félig programozás, félig IT.
Kezdőként gombokat kaptam fizetésnek de 10+ év tapasztalatra már egész szépet adnak.
13/26 anonim válasza:
#10 1 millio netto az ~1.5 millio brutto, egy teljesen atlagos senior fejlesztoi fizetes, kimondottan sok fejleszto jut el erre a szintre.
Kozvetlen ismerosi koromben a kovetkezokre van pelda:
- (fog)orvos
- project manager es product owner
- business analyst
- data scientist
- recruiter
- sales manager
- engineering manager
- szoftverfejleszto
- devops engineer
- scrum master
- kulonbozo kozepvezetok
14/26 anonim válasza:
Politikus,orvos,ügyvéd,prosti.
15/26 anonim válasza:
az 1 milliót keresők kb 95% a szó szerint szart sem csínál
Látoma fönökeimnél:D
16/26 anonim válasza:
15. Így igaz!
Itt magyarba tőke nélkül semmire se viheted.
18/26 anonim válasza:
A csókos fidernyákok is ennyit keresnek.
19/26 anonim válasza:
Szoftverfejlesztés. Mivel vidéki vagyok, a nettó 1M-hoz kell egy kicsit a mellékállásomban is dolgozni. De így se dolgozok többet napi 5-6 óránál.
20/26 anonim válasza:
#19 szoftverfejlesztőként milyen szempontból releváns, hogy vidéki vagy? Pesti cégnek dolgozva ugyanúgy pesti fizetést kapsz Taktaharkányból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!