Akik havi nettó 1 milliót keresnek mit dolgoznak?
1es pénz nélkül hogyan lehet elindítani vállalkozást? Vagy nagyobb tőke nélkül. Mondjuk vennék egy webshopot. Aminek havi profitja 750 ezer Ft. A webshop meg 12 millióért eladó. Honnan szzedjem rá össze a pénzt.
Vagy csinálok saját webshopot, de mivel már nagyon sok van nagyon sok pénzt kell belefektetni marketing költségekre.
Értesz valamihez egy tág fogalom. Értek a főzéshez, kertészeti munkákhoz, és stb.
Nincs pénzem saját étterem nyitni, és nincs pénzem kertészeti boltot nyitni vagy vállalkozni.
Eszközök beszerzése, hirdetési koltsegk, és stb.
Alkalmazottkent meg jó megkeresek nettó 300 ezret és aKkor örüljek.
Én úgy csináltam, hogy elmentem dolgozni és otthon laktam a szülőkkel míg tudtam. Nem jártam nyaralni évekig, azt a pént meg tanfolyamokba fektettem, meló után meg tanultam. 400e-ből megvan egy php tanfolyam, 400e-ből egy seo képzés. Ez csak 800e, egy ócska használt autó ára. Ezután lehet építeni saját oldalakat. domain 3000ft, tárhely évente 20e, bőven elég kezdésnek.
Ha te megveszel egy webshopot 12 milláért, ami 750e-et hoz, akkor saját magad rabszolgája leszel. Utáni fogod int a sz@rt, mert nem értesz hozzá, nem tudsz vele tovább fejlődni, nem értesz a hirdetések teszteléséhez, termékek kiválasztásához. Ha mindent kiszervezel, nem marad 750e-d se.
Ha nincs pénzed, akkor olyanba kell kezdeni, amihez meg van a tudásod, ha nincs tudásod akkor meg kell szerezni/venni azt a tudást.
Ha értesz a főzéshez indíthatsz egy főzős yt csatornát, receptes blog oldalt. nem lesz belőle holnapra havi 1 milliód, de -2 év rendszeres munkával fel lehet húzni olyan szintre hogy elérd a 7 számjegyet reklámokból szponzorokból.
1 millió havi bevétel az a 10. lépcső, a 0. lépcsőről nem lehet egyből fellépni a 10.lépcsőre.
nem az 1-es vagyok, de én úgy indítottam, hogy megvolt a tudásom, tőke pedig nem kellett hozzá. Egy honlapot kellett csinálni, meg persze a 3M forint alaptőke, amit ki lehet játszani. Az első 4 hónapban volt 10M nyereségem, abból lett alaptőke.
De én már előtte is szabadúsztam, és tudtam hogy van igény a piacon a tudásomra, ebből írtam doktorit, erre építettem céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!