Bevállalnátok az ingázást?
Napi 60 km Érd-Budapest Örs vezér terére autóval ( saját Skoda Octavia 1.6CRTDI)
470.000ft+13.havi juttatás+ telefon + szeretném ha térítenék a bejárást, ezt kellene bele alkudni a csomagomba . Van háttér a cég mögött, a jelenlegiben csak a probléma van, mindezt 300-350eft os fizetésért viszont napi 30 km támogatás nélkül.
Én nem vállalnám az átbumlizást napi kétszer csúcsforgalomban Budapesten. Mondjuk engem már Érd belvárosa is kiakaszt néha. Megnézném mennyi idő tömegközlekedéssel, mert hasra a kötött pálya miatt lehet jobban jársz azzal (vonat+metró) a csúcsban (vagy akár Kelenföld P+R és metró), attól függ honnan indulsz Érden.
Azért ez nem olyan jövedelem, amiért Budapest másik végébe kellene járni, de ha neked megéri az az 1-1 óra, ami szerintem inkább 2-2 csúcsidőben, akkor simán. Sokaknak rendben van ez.
Én amiatt mondtam fel, mert visszavezették a heti 2 nap kötelező bejárást, pedig 10 kilométerre van a telephely a fizum pedig nettó 850 volt.
Számomra a kényelemtől nincs fontosabb.
Úgy nézne ki tömegközlekedéssel hogy kocsival 2x15p a vonat, vonat-déli pu.;metró örs;és 80 as busz/troli....napi 2,5 óra és még közbe jöhet késés vagy bármi, és a kocsihoz is vagyok kötve ha bármit el akarok intézni, ezért inkább a kocsi jönne szóba.
Kocsival 1,5 óra jó esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!