Van jövője a kriptovalutának?
Én úgy látom, hogy nincs.
Nektek mi a meglátásotok?
"Ha tételezzük fel te sámligyártó kisiparos vagy, te a kissámlidat viszed a piacra hogy adjanak érte hagymát? Vagy ha vízvezetékszerelő, akkor csaptelepet próbálsz majd hagymára cserélni?"
Nem, forintot használok, mivel az a törvényesen elfogadott fizetőeszköz! Ezt a számviteli törvény is kimondja!
De ha majd a kriptó is törvényes, és elfogadott fizetőeszköz lesz, akkor azzal fizetek majd Bözsi néninek a kakasért a piacon.
Amíg ez nincs addig kénytelen vagy FORINTRA váltani magyarországon, és ott már jön is rá az ADÓ.
Ha nem tetszik, ne használd a forintot!
Sok sikert Bözsi néninél!
Talán ha nagyon jó vagy fizethetsz neki természetben is...
"Mellesleg ha Marikanéninek azt mondanám hogy 0,1 BTC-t adok a hagymájáért max azért hajtana el mert teljesen dilettáns."
"Amúgy tényleg ez a szellemi feketelyuk mélysötétség vákum ami az emberek fejében van, hogy azon vekegnek hogy marika néni nem ad hagymát a piacon btc-ért."
Én nem is értem mennyi dilettáns biorobot van itt!!
Figyu hagyjuk marikanénit!
Rendelj egy pizzát, ha már így ebédidő van próbáld kifizetni tisztán kriptóval...
(ha átváltasz, akkor már adóztál is, onnantól ne sírj).
"Mert aranyra ugye lehet venni kenyeret? Vagy gyémánttal?"
Próbáltad már?
Csakmert a történelemben a háborúkban jópár esetben működött.
Sőt, az arany párszáz éve törvényes fizetőeszköz volt világszerte!
A havi fizetésemben fogadok arra, ha a valódi 14 karátos gyűrűdet bepróbálod a péknél fogsz érte kapni 5 kiló kenyeret is akár, de a kriptóddal elhajt a francba!
"a világ legnagyobb tőzsdei alapkezelői miért nyitnak a kriptó felé, ha nincs jövője."
Te mint az iylen tőúzsdék egyikének a vezetőségi tagja, nyilván első kézből tudod ezt, és nem csak egy kriptóval szponzorált cikkben olvastad...
A sok pénz az elég relatív :D
Szerintem egy üzleti ebédre sem tudnál meghívni egy komolyabb embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!