Tényleg működik ez a kriptovaluta dolog? Mennyi pénz van ebben? Mennyi eséllyel nem fogsz bukni, hanem nyerni?
Régebben is hallottam már róla, már akkor is foglalkoztatott, de most egyik munkatársam mesélt róla, hogy ő csinálja. Nem mondott konkrét számokat, de azt mondta, hogy jó pénz van benne. Én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, meg nem is értek hozzá. Meg tudnátok győzni érvekkel, hogy mégis miért jó, miért éri meg, és hogyan működik? Mennyi idő kb megtanulni? Munkatársam 3 hónapot mondott.
Illetve linklhettek is cikkeket, videókat, weboldalakat, akármit, hogy miket olvasgassak, nézegessek, hogy megértsem.
"Tényleg működik ez a kriptovaluta dolog?"
Tényleg működik.
"Mennyi pénz van ebben?"
Sok.
"Mennyi eséllyel nem fogsz bukni, hanem nyerni?"
50%
Ne most vegyél, hanem amikor már fél éve nem hallottál róla semmit. Most leheli ki a lelkét a tavaly tetőző ciklus, de bőven van még hova zuhannia. Amikor már a gyakorin se sír miatta senki, mert túltette magát az óriási veszteségeken, akkor kell betárazni és felülni a következő vonatra.
Nem kell semmihez érteni. Rengeteg hülye csinált már nagy pénzeket kriptóban. Nagynevű tőzsdére regisztrálj, és ne shitcoinokat vegyél, hanem bitcoint és esetleg Ethereumot, és ne pánikolj. Ne elégedj meg a kicsivel, a tőkédet ne húzd ki azelőtt, hogy dupláztál, és a maradékot ne húzd ki azelőtt, hogy 4x-eltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!