Egyetemi kötelező 6 hetes gyakorlatra jár fizetés vagy ingyenes?
Figyelt kérdés
programtervezőin kötelező 6 hetes nyári gyakorlatot kell elvégezni a 3év alatt.2023. szept. 10. 17:30
1/6 anonim válasza:
Proginfósként azért bőven lehet jól fizető gyakorlati helyet találni.
Sajnos ez nem minden szakról mondható el.
2/6 anonim válasza:
Manapság már kötelező fizetniük nyári gyakorlatra.
Keress magadnak deves diákmunkát, legtöbbet le lehet igazolni gyakorlatnak és sokkal jobb fizuk vannak mint amit suli ajánl fel.
3/6 A kérdező kommentje:
Pecsrol szerintetek hogy kene ezt megoldani mert kb a poziciok 90% pest.. :/
2023. szept. 10. 19:43
5/6 A kérdező kommentje:
de gyakornokként HO, van ilyen? én úgy tudom, hogy főállásban is csak x idő után szokták engedni a hibrid rendszert, nem?
2023. szept. 10. 20:56
6/6 anonim válasza:
A legtöbb helyen van. Nekem gyakornokként 2/2 cégnél korlátlan HO volt, illetve a páromnak is. Sok helyen megesik, hogy heti egyszer vagy kéthetente fel kell járni pestre (a többi nap HO), de azért nem ez az általános és ezt be lehet vállalni, ha jó a pozíció más szempontokból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!