23 évesen darus/kamionosként ez a fizetés jónak számít?
Figyelt kérdés
Csak hétköznap, nappali munkával átlag 9-10óra munkaidővel 650-700ezer ft jónak számít Pest megyében? Hétvégékkel túlórákkal lehet 8-9 is.2023. szept. 8. 11:29
11/18 A kérdező kommentje:
Csak az ilyen 24-5 nap hétvégékkel és éjszakai, hajnali járatokkal.
2023. szept. 8. 12:53
13/18 anonim válasza:
5-ös vagyok
Én Gy-M-S megyében lakom, itt sajnos nincs WSZL, meg Spar se (bár az zsámolyos)
14/18 A kérdező kommentje:
13 de van WSZL vittem a győri hubba anno és az WSZL raktár.
2023. szept. 8. 20:57
15/18 anonim válasza:
Igen azt tudom, de csak targoncást keresnek
16/18 anonim válasza:
#8 hol élsz te? Itthon? Hahhh... ennyit még németben se fizetnek te madár, arról nem is beszélve hogy a darus kamionok általában mind hulladék xarrakások, kb ez a cégről is sok mindent elmond, 1-2 autós kiscégek daruzgatnak, majd neked 1 milliót adnak mi? Nemzetköziben is a 7-800 a reális 3/1-ben, de tovább megyek, még Norvégiában is a napizós kamionos munkáért úgy ~1,2-1,3 milliót fizetnek. Akkor majd neked a balkánon 1 misit osztogatnak, zsebbe vagy nem ...
17/18 anonim válasza:
Bocsi, de ez nagyon kevés. 900 alatt ne állj szóba egyik céggel sem.
18/18 anonim válasza:
Nézd, egy egyetemet végzett programozó (ami most az elmúlt 10 évben nagyon menő volt) sem keres sokkal többet. Oké, te óraszámban többet nyomsz le. O pedig lerohadt az egyetemen, és már 26 évesen refluxos lett.
Szóval szerintem egész jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!