Hogy lehet manapság megélni Budapesten? A bérek a valós hirdetések alapján nem jobban mint a vidékiek, de az árak azok borzalmasan magasak.
akar hiszed akar nem ketten elunk osszesen 180 netto val.
a legolcsobb tejet vesszuk a sparos kb 200 ft, zabkasa minden reggel, van TV, gep, laptopok is. Igaz a multbol. Ha bedoglenenek lehet gyujteni kene.
Nem megyunk Croatia ba nyaralni 2 hetre, hanem valami kozelebbi helyre itthon. Fagyit is az olcsobbat vesszuk, nem a magnum 2000 - 3000 forintosat. Olcsobb kajat keszitunk, kiszamoljuk oket es mar van egy bo lista mik az olcso es finom kajak, es egyszeruek igaz lehet nem tul gyorsak, de tartalmasak es sok, hutoben elall.
Szerintem igy. Es szerintem meg ennel jobban is lehetne sporolni ha nagyon akarna az ember nagyobb lemondasok nelkul. Aki ehenhal 200 netton vagy 300 netton vagy mar lattam olyat hogy 500 netton nem lehet elni, annak a sporolas szot nem tanitottak meg. Sirva megy az utcara ha nem kap magnum fagyit vagy valami ilyen.
#33-nak:
Nálunk maga az ételrendelés is kiemelt dologként van kezelve, kis túlzással szólva csak ünnepnapon.
"Mert az nem egy bérpapír. Főleg nem a tiéd."
Ezt hogy számolta ki? Matematikus ön?
"A bérek a valós hirdetések alapján nem jobban mint a vidékiek, de az árak azok borzalmasan magasak."
Vidéken meg nem magasak az árak, de nem is kapni semmit / szolgáltatások sincsenek.
Bp-n pl kapsz krémest 300 ft-tól 2800 ft-ig, de persze van ettől drágább is!
Vidéken meg van egy lehetőséged venni 1400-ért a következő lehetőség meg 10 km-el odébb, az üzemanyag meg 600 ft, busz egy nap kétszer jár...
"AZt én is megfigyeltem, ha nem rendel ételt az ember és nem jár gyrososhoz az alap élelmiszerekből egy ebéd 600 Ft is megvan. Minden kényelmi szint kérdése"
Mondok példát erre reflektálva.
Piacon a csontleves nagy adagja 890 ft, hús nincs benne.
Alapanyagokat megveszed 1400 ft ból amiben már egy nagy seelt tarja is van, és 4 liter levest főzöl belőle, nem 6 decire való "nagyadagot"...
#37-nek:
Mondj már egy-két konkrét példát arra, hogy mit értesz az alatt hogy: "nem is kapni semmit / szolgáltatások sincsenek."
Ezt pécsiként kérdezem. Úgy tudom, az szerintetek már vidék, igaz? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!