Hogy lehet manapság megélni Budapesten? A bérek a valós hirdetések alapján nem jobban mint a vidékiek, de az árak azok borzalmasan magasak.
"Még mindig nagyon messze vagyunk az egymilliótól, főleg nettóban."
Hát te nem is csoda, hogy messze vagy pancserkám.
Muhhahhahha
Csak az a probléma, hogy a Fideszre a környezetembe a diplomás, jómódú emberek szavaznak, vagy jól kereső szakemberek és vállalkozók.
A gyári munkások, meg betanított munkások ellenzékiek, de a többségük el se megy szavazni, csak háborog.
Én csak olvasgatom döbbenten a válaszokat, mert úgy látom hogy igazából nem cáfolja senki az állításod. És ez nagyon gáz!
Pécsen egy segédmunkás legalább 250.000-et keres, NETTÓ.
De ez már a legalja, napi 12.000-el számolva. Az átlag 14.000
Akkor olvasd el újra a hozzászólásokat.
Mégis hogy lehetne megcáfolni a tényeket? Tegnap volt benne a Metropolban, ez tény. De interneten is hasonló remek kiemelt bérekkel várnának Budapestre.
Vagy akkor mondom, a másik lehetőség az, hogy az álláshirdetők trollkodnak. De nem hiszem, hogy ha meghirdetnek bruttó 300-ért egy állást, akkor ha jelentkezek rá, akkor nyomhatom nekik hogy legyen már az egymillió mert azt olvastam gyik-en hogy Pesten annyi alatt már fel se kel senki.
Szerintem kiröhögnének.
Érdekes, hogy az én hozzászólásomra nem reagálsz, nyilván kényelmesebb sírni ríni egésznap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!