Kereskedelemben és 3 havi munkaidő keretben dolgozók nektek van életetek?
Figyelt kérdés
Dolgoztam már sparban most Lidliben vagyok az egyik héten 2 nap pihenő a másikon csak 1 egész hétvégén 12 órázni kell egyszer hajnal 5 re kell jönni másnap délelőtt 10-re ha kapok is 1 szabadnapot egy héten az is egész napos fekvéssel telik mert hulla vagyok ti ,hogy birjátok ezta munkát? Mást is teljesen kifáraszt?2023. szept. 7. 09:17
1/9 anonim válasza:
Én ugyan már nem dolgozok egyikben se, de igen. Volt életem mellette. Ünnepi időszak húzós volt, de azon kívül nem volt gond
2/9 anonim válasza:
Igen,ezért hagytam ott 2 hét után!
3/9 A kérdező kommentje:
2#
ezjo:)
2023. szept. 7. 11:15
4/9 anonim válasza:
Kereskedelemben nem, munkaidőkeretben igen, és szuper volt, pont azért, mert VOLT életem, nem kellett minden hétköznap leghasznosabb részét a rohadt munkahelyen tölteni. Járj ki magadnak egy humánusabb beosztást, vagy menj olyan céghez ahol ez van, és tudod majd értékelni.
5/9 anonim válasza:
Humánus beosztás alatt azt értem, hogy van ahol beletervezik azt is, hogy mennyi idő telhet el 2 műszak közt úgy hogy ne csak törvényileg hanem emberileg is okés legyen...
6/9 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy néz ki ,hogy 5-14:30-ig tart a meló dálutánra már hulla vagyok ,mert 4 órakor kell kellni és 20-kor már aludnom kell ,hogy holnap is újra megtudjam ezt csinálni.
2023. szept. 7. 14:15
7/9 anonim válasza:
délutáni alvás + rövidebb éjszakai alvás? még koraibb keléssel kombinálva?
ha keret, akkor meg nyílván vannak extra szabadnapok is...
de nem mindenkinek való ez, ahogy valakinek meg a 8-17:00 nem való. bàrcsak cserélhetnénk.
8/9 A kérdező kommentje:
Na nekem a köztes műszak egy álom lenne fix 2 pihenő nappal egymás után hétvégén:)
2023. szept. 7. 19:11
9/9 anonim válasza:
Ott kell hagyni az ilyen kizsigerlő munkahelyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!