Adminisztrátorként pakolni és cipekedni? ez mi?
nő vagyok, jelentkeztem egy multihoz, pozíció adminisztrátor. Behivtak, ajánlottak egy "szódával elmegy" fizetést, elvállaltam. Aztán első nap jött a pofára esés, hogy közölték nem csak adminisztrálni kell, hanem előtte a bejövő árut tételesen átvenni amik úgy vannak pakolva le kell gyakorlatilag pakolni a raklapról mert a dobozok tetején van a vonalkód és a szállító. Aztán közölték ha kész akkor a rendszerbe bevitel után meg kell keresni a polcot és felpakolni a helyére. A gond, hogy ezek számomra nehéz 10-15 kilós dobozok.
Most egyrészt ezt miért nem közölték az állásinterjún, másrészt ez egy adminisztrátornak mióta a feladata, hogy pakol, cipekedik? Nekem gerincproblémám van, nem is emelhetek, erre közölte a közvetlen főnököm ezzel ő nem tud mit csinálni ha nem birom holnap már ne is menjek, meg nem érti mindenki valami irodai kávézgatást és székben ülést képzel erre a pozícióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!