Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Adminisztrátorként pakolni és...

Adminisztrátorként pakolni és cipekedni? ez mi?

Figyelt kérdés

nő vagyok, jelentkeztem egy multihoz, pozíció adminisztrátor. Behivtak, ajánlottak egy "szódával elmegy" fizetést, elvállaltam. Aztán első nap jött a pofára esés, hogy közölték nem csak adminisztrálni kell, hanem előtte a bejövő árut tételesen átvenni amik úgy vannak pakolva le kell gyakorlatilag pakolni a raklapról mert a dobozok tetején van a vonalkód és a szállító. Aztán közölték ha kész akkor a rendszerbe bevitel után meg kell keresni a polcot és felpakolni a helyére. A gond, hogy ezek számomra nehéz 10-15 kilós dobozok.

Most egyrészt ezt miért nem közölték az állásinterjún, másrészt ez egy adminisztrátornak mióta a feladata, hogy pakol, cipekedik? Nekem gerincproblémám van, nem is emelhetek, erre közölte a közvetlen főnököm ezzel ő nem tud mit csinálni ha nem birom holnap már ne is menjek, meg nem érti mindenki valami irodai kávézgatást és székben ülést képzel erre a pozícióra.

2023. szept. 6. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Pl. egy raktári adminisztrátor is pakol.
2023. szept. 6. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
mi a gond? ezért van a próbaidő, ne menj be és keress mást
2023. szept. 6. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Simán bele szokták érteni ebbe a pozícióba egy csomó helyen. Mondjuk azt nem értem, hogy ez az interjún miért nem került elő. Hogy nem mondták, az is gáz, de te sem kérdezted meg, milyen járulékos feladatok fordulnak elő?
2023. szept. 6. 22:07
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Ezért van a próbaidő, a főnök is megmondta nyíltan, ha nem birod elvégezni a munkádat akkor nem kell bemenni másnap dolgozni. Akkor meg mi a problémád?
2023. szept. 6. 23:59
 5/13 anonim ***** válasza:
2%
Rádfér egy kis izom, nem muszáj nyeszlett szarnak lenni.
2023. szept. 7. 08:07
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk illene közölni már a hirdetésben hogy a meghirdetett pozíció alatt mit is kell majd csinálni. Valszeg azért nem szóltak erről mert lehet már sokan futamodtak meg, aztán most reménykednek hogy kifognak egy balekot aki nem megy el.
2023. szept. 7. 11:14
 7/13 A kérdező kommentje:
aki beszólogat azon mit nem ért nem emelhetek mert gerincproblémám van? nehogy már én legyek a hülye mert adminisztrátori munkára jelentkeztem és kiderült ez valójában rakodómunkás pozíció!
2023. szept. 8. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
azóta felmondtál?
2023. szept. 8. 20:43
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Üdv Magyarországon! Első munkahely? Ez tök általános, hogy 2-3-4 ember munkáját kell egy munkahelyen csinálni. Mondjuk a főnököt sem értem miért egy nőt vett fel, ha pontosan tudta, hogy ezt is kell csinálnod. Gondolom éppen kanos volt.
2023. szept. 8. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

"adminisztrátori munkára jelentkeztem és kiderült ez valójában rakodómunkás pozíció!"

Nem tudom, hogy ki hogyan csinálja, de én az állásinterjún mindig megkérdezem, hogy mi lesz konkrétan a feladat és azon kívül még mi minden szokott előfordulni. Engem még soha nem ért csalódás ilyen téren.

Most komolyan: Elmentek úgy dolgozni valahova, hogy azt sem tudjátok, valójában mit kell majd csinálni?

Üzemorvos hol volt eddig? Ha gerincproblémád van, akkor alá sem írhatta volna a munkakörre alkalmasságidat...

2023. szept. 21. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!