Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthonról végezhető munkát...

Otthonról végezhető munkát keresek kezdőknek,hol keresgéljek?

Figyelt kérdés

Minden amit találok minimum 1-3 év tapasztalat.

Van egy középfokú angol nyelvvizsgam,alapszintű számítógépes ismereteim,valahol el kell kezdjem…

De nem találok semmit.

25 éves vagyok eddig vendéglátással foglalkoztam,de megviselt egészségügyileg ez az elmúlt pár év és szeretnek egy picit nyugodtabban lenni.

Köszönöm a segitseget!

2023. szept. 6. 10:37
 1/10 A kérdező kommentje:
A bejelntésről nem is beszélve,társadalom biztosítás stb…
2023. szept. 6. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Nem nagyon tudom ezt a kérdést értelmezni.
2023. szept. 6. 10:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

NEm akarlak elkeseríteni, de nem sok reményed van hogy normális, otthonról végezhető munkát találj ha minden, amit kínálni tudsz szakmailag az egy középfokú nyelvvizsga meg alapszintű számítógépes ismeretek. Ez még egy tisztességesen fizető irodai munkához is inkább az alapcsomag, nem ártana valami plusz is hozzá.

Persze meg fognak találni az MLM huszárok, akik szerint napi 2 óra munkával csilliárdokat fogsz keresni, csak vedd meg a kezdőcsomagot párszázezer forintért és zaklasd a barátaidat, ismerőseidet hogy vegyenek tőled valamit - de ezt nem ajánlom.

Vállalkozást is indíthatsz, de a kérdésed alapján azt hiszem te nem ezt szeretnéd. Otthonról végezhető pl. a magán-(nyelv)oktatás, IT melók egy része, persze ezekhez képzettség/szaktudás nem árt.

2023. szept. 6. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Igen, szerintem is... inkább menj el az SSC szektorba dolgozni. Stresszes lesz az is, csak máshogy. Néha engednek otthonról is dolgozni. Ha tudsz angolul gördülékenyen fogalmazni és be tudsz kapcsolni egy számítógépet, vendéglatós tapasztalattal és ennyi idősen lazán bekerülhetsz egy kezdő munkakörre, akár ügyfélszolgálatra. Ha kicsit képezed magad, excel vagy valamilyen technológia, akkor valami speciálisabb, jobban fizető munkakörre is. Pár évet le lehet húzni ilyen helyen, aztán okosan kitalálni hogyan tovább.
2023. szept. 6. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
42%
Magyarul semmihez nem értesz igazán, nincs semmi értékelhető tudásod, de otthoni munka kéne. nem akarlak elkeseríteni, de ez így elég felejtős.
2023. szept. 6. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Telefonos ügyintéző lehetsz. De hidd el, nagyobb stresszel jár mint a vendéglátó. Nem egyszer szépen és illedelmesen beköszönsz, majd az első mondat amit a vonal túlvégéről hallasz a felmenőid szidása.
2023. szept. 6. 11:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg helpdeskes lehetsz vagy ügyfélszolgálatos. Ahogy említették konkrét releváns végzettség nélkül kicsi az esélyed hogy találsz.
2023. szept. 6. 14:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Pont ilyen irányban gondolkoztam,

Azért ezt cáfolnám hogy semmihez nem értek!😅

De bele sem megyek,csak váltani szeretnek amíg egészségügyileg rendbe nem jovok annyira,hogy mondjuk csináljuk a saját helyünket tovabb,családilag.

Csak ezek nem olyan dolgok amiket csakugy elkezd az ember,pl meg arra gondoltam hogy annyit töltöttem már vendeglatasban,bármi beszerzéssel kapcsolatos dolog,rendelesek,rendszerezes stb kicsit utána kene járni van e ilyen munkaerőre kereslet.

Nem feltetlen itthon szeretnék ülni,megyek erre arra a városban szivesen,vegig telefonálok mindent és mindekit intezkedem.

De nem tudom terhelni a lábam,lesz még egy műtétem osszel,nem tudom utána mit fogok birni,ezért kezdtem érdeklődni..

2023. szept. 6. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megint csak SSC, tele vannak olyan munkakörökkel ahol megrendelésekkel kapcsolatos zűröket kell intézni, emailben, más csapatokkal, értékesítőkkel stb. A helyedben én a lábomra is nyugodtan hivatkoznék, legalább látják hogy nem azért kell a HO hogy ellógjam a munkaidőt :) Persze a HO-t ne te említsd, csak bólogass amikor elmondják.
2023. szept. 6. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
2023. szept. 6. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!